Detail kurzu

3D PROJEKTOVANIE VÝROBNÝCH SYSTÉMOV - RÝCHLO A INOVATÍVNE

Asseco CEIT, a.s.

Popis kurzu

Prostredníctvom progresívnych prístupov umožníme účastníkom na modelovej situácii naprojektovanie jednoduchej prevádzky. Naším cieľom je poukázať na výhody 3D projektovania výrobných systémov, ktorými sú rýchlosť dosiahnutia riešenia, finančná dostupnosť, kvalita výstupných údajov pri aplikácií uvedených prístupov v praxi.

Workshop je určený predovšetkým pracovníkom z oblasti priemyselného inžinierstva, projektantom výrobných a logistických systémov, riadiacim pracovníkom v oblasti výroby, montáže a logistiky, tiež je určený všetkým tým, ktorí sa zaoberajú zlepšovaním výrobných procesov, optimalizáciou pracovných podmienok a zvyšovaním produktivity.

V rámci workshopu bude prezentované integrované riešenie pre podporu intuitívneho, tímovo orientovaného projektovania výrobných a logistických systémov. Vhodnou kombináciou softvéru a hardvéru je možné urýchliť a optimalizovať celý proces projektovania výrobných a logistických systémov pri zachovaní možnosti tímového rozhodovania. Účastníci workshopu sa oboznámia s unikátnym projekčným plánovacím systémom, ktorý prostredníctvom nástrojov virtuálnej a rozšírenej reality umožní skrátiť a optimalizovať proces samotného projektovania, pričom projektový manažér bude môcť interaktívnym spôsobom ovplyvňovať samotný návrh na základe sledovaných výstupných parametrov.

Obsah kurzu

1.Predstavenie cieľa, účelu a výstupov workshopu. 2. Úvod do projektovania výrobných systémov (predstavenie produktu, popis technologického postupu, vytvorenie postupového grafu). 3. Navrhnutie layoutu v prostredí projekčného plánovacieho systému, popis materiálového toku, posúdenie vhodnosti riešenia z hľadiska prepravného výkonu. 4.Vizualizácia navrhovaného riešenia v prostredí rozšírenej reality s využitím zobrazovacieho zariadenia CeitBox. 5.Kvantifikácia prínosov navrhnutého riešenia, zhodnotenie workshopu a záverečná diskusia.

Cieľová skupina

Projektanti výrobných a logistických systémov, pracovníci v oblasti výroby, montáže a logistiky.

Certifikát Osvedčenie o absolvovaní Poznámka k cene

V prípade, že sa z jednej spoločnosti prihlási na kurz 2 a viac záujemcov , ponúkame Vám zľavu 10% z uvedenej ceny.

Hodnotenie




Organizátor