Detail kurzu

Základy Google a Facebook Reklamy II.

VISIBILITY s. r. o.

Popis kurzu

Google Adwords je najrozšírenejší reklamný systém nielen na Slovensku. Naučíte sa čo dokáže a ako čo najlepšie využiť jeho možnosti vo vašom podnikaní.

Naučíte sa vytvoriť si reklamné kampane v Google AdWords ale i na Facebook-u tak, aby ste využili na 100% váš potenciál pre marketingové účely.

Úroveň: pokročilý

V cene workshopu je zahrnutá individuálna polhodinová konzultácia s lektorom workshopu. Účastníci si budú môcť zo školenia dokúpiť videozáznam. Počet miest pre tento workshop je limitovaný.

Viac info na events@visibility.sk alebo na 0904831993.

V prípade, že už tieto funkcie ovládate a chceli by ste pokročilejšie školenie, odporúčame kurz: http://bit.ly/2eixTI6

Obsah kurzu

Pokračovanie workshopu „Základy Google a Facebook Reklamy I.“ Pri kúpe oboch workshopov si môžete uplatniť zľavu a získate certifikát. V cene workshopu je zahrnutá aj osobná konzultácia s lektorom po workshope. Naučíte sa vytvoriť si reklamné kampane v Google AdWords ale i na Facebook-u. V Google AdWords si preberieme reklamy vo vyhľadávaní, bannerové reklamy, YouTube reklamy ale aj Gmail reklamy. Povieme si, kedy ktorý formát zvoliť, ako si pripraviť reklamy, určiť a vyhodnocovať cieľe a optimalizovať kampane. Povieme si ako a aké reklamy môžeme tvoriť na Facebooku, ako ich cieliť optimalizovať a vyhodnocovať. V rámci toho si povieme aj o Instagram reklamách, video reklamách na Facebooku. Po školení budete schopní si sami vytvoriť základné reklamy. Budete sa vedieť rozhodnúť aké reklamy zvoliť a ako ich vyhodnocovať a optimalizovať na základnej úrovni. Školenie bude formou workshopu a bude zamerané prakticky. Je potrebné priniesť si vlastné notebooky. Poteší nás ak sa s nami dopredu podelíte s vašimi projektami (aspoň všeobecnejšie), na ktoré by sme vedeli ušiť praktický workshop.

Hodnotenie




Organizátor