Detail kurzu

Základy Google a Facebook Reklamy I.

VISIBILITY s. r. o.

Popis kurzu

Vedeli ste, že Google reklamy sú výhodnejšie, ako reklamy na Facebooku? Na tomto workshope sa naučíte vytvoriť si reklamné kampane v Google AdWords ale i na Facebook-u.

Úroveň: začiatočník

V cene workshopu je zahrnutá individuálna polhodinová konzultácia s lektorom workshopu. Účastníci si budú môcť zo školenia dokúpiť videozáznam. Počet miest pre tento workshop je limitovaný.

Obsah kurzu

V Google AdWords si preberieme reklamy vo vyhľadávaní, bannerové reklamy, YouTube reklamy ale aj Gmail reklamy. Povieme si, kedy ktorý formát zvoliť, ako si pripraviť reklamy, určiť a vyhodnocovať cieľe a optimalizovať kampane. Povieme si ako a aké reklamy môžeme tvoriť na Facebooku, ako ich cieliť optimalizovať a vyhodnocovať. V rámci toho si povieme aj o Instagram reklamách, video reklamách na Facebooku. Po školení budete schopní si sami vytvoriť základné reklamy. Budete sa vedieť rozhodnúť aké reklamy zvoliť a ako ich vyhodnocovať a optimalizovať na základnej úrovni. Školenie bude formou workshopu a bude zamerané prakticky. Je potrebné priniesť si vlastné notebooky. Poteší nás ak sa s nami dopredu podelíte s vašimi projektami (aspoň všeobecnejšie), na ktoré by sme vedeli ušiť praktický workshop.

Hodnotenie




Organizátor