Detail kurzu

Affiliate marketing

Pricemania Academy

Popis kurzu

PREČO BY STE SA MALI WORKSHOPU ZÚČASTNIŤ:

Predstavte si, že máte e-shop, usporadúvate školenie alebo seminár alebo máte webové stránky, kde predávate váš produkt. Vo firme ste sami alebo máte len malý tím kolegov. Máte kopec práce s napísaním e-booku, dodaním tovaru do skladu, účtovníctvom, webovou stránkou, sledovaním konkurencie atď. Nie je toho na vás veľa? Nebolo by skvelé mať niekoho, kto by predával za vás? Obchodníka (a nie jedného), ktorý by robil marketing lepšie ako vy? Affiliate marketing (alebo provízny marketing) je presne o tom. Umožní vám vybudovať si vlastné obchodné oddelenie za minimálne náklady.

PRE KOHO JE WORKSHOP URČENÝ:

Ak si myslíte, že affiliate marketing funguje sám a vy preň nebudete musieť nič urobiť, toto školenie nie je pre vás. Je pre tých, ktorí chcú svoj provízny program vybudovať a starať sa oň a mať tak stabilný prísun nových objednávok prostredníctvom partnerov.

Obsah kurzu

ČO BY STE UŽ MALI OVLÁDAŤ PRED ÚČASŤOU NA WORKSHOPE:

Mali by ste mať už hotové webové stránky alebo e-shop, na ktorých budete môcť aplikovať znalosti nadobudnuté na workshope. Aspoň malé znalosti o internetovom marketingu sa taktiež budú hodiť.

ČO SA NA WORKSHOPE NAUČÍTE:

Kde je teda tá armáda obchodníkov, ktorá bude pre vás pracovať vo dne v noci? Tá armáda je práve v podobe partnerov, ktorým môže byť ktokoľvek. Môže to byť váš kamarát, kolega, sused, ale tiež zákazník alebo niekto z brandže. Krása affiliate spolupráce je práve vo vzájomnej výhodnosti tohto vzťahu. Partner odporučí zákazníka, vy zarobíte a partnera odmeníte časťou zárobku.

KTORÉ VÝRAZY / NÁSTROJE SA NAUČÍTE?

Affiliate marketing, analýza konkurencie, výber technického riešenia, príprava reklamných materiálov, implementácia na web, hľadanie, motivácia a vyplácanie partnerov, schvaľovanie konverzií, analýza štatistík.

Hodnotenie




Organizátor