Detail kurzu

Popis kurzu

Prínos tréningu:

  • Priamo na počítači vytvoríte/vylepšíte profil firmy aj Váš osobný profil, aby ste si pritiahli kandidátov aj biznis príležitosti
  • Naučíte sa, ako vyhľadávať kanditátov a tvoriť si databázu
  • Dozviete sa, ako automatizovať vyhľadávanie a kopec ďalších užitočných informácií ako využiť LinkedIn zadarmo
  • Ako nájdete kľúčových ľudí, či už ste obchodník, manažér, majiteľ firmy alebo personalista.

Prečo LinkedIn? LinkedIn je najznámejšia a najväčšia profesionálna sociálna sieť s viac ako 675 miliónmi používateľov. Svojim zložením a zameraním je predovšetkým atraktívna pre B2B marketing, sales a recruiting/headhunting.

Obsah kurzu

Čo sa naučíte?

  • Zmeny dizajnu aj funkcionality, ktoré nastali od tohto roku
  • Ako si vytvoriť pútavý profil (osobný aj firemný), aby Vám uchádzači prišli sami
  • Ako vyhľadávať kandidátov na LinkedIn bez plateného účtu
  • Ako oslovovať kandidátov na LinkedIn
  • Ako efektívne využívať LinkedIn ako nástroj
  • Overovanie si dôveryhodnosti kandidátov
  • Ako využívať osobný profil, company profil a skupiny (groups) na pritiahnutie kandidátov
  • Etiketa networkovania na LinkedIn
  • Nástroje na automatizáciu a lepšiu správu účtov

Čo hovoria ľudia, ktorí už školenie absolvovali?
„Páčilo sa mi celé školenie, veľmi praktické, veľké množstvo užitočných a využiteľných informácií.“ – Mgr. Viera Jurická, Allianz Slovenská poisťovňa, a.s.

„Veľmi sa mi páčil prístup školiteľky, podané informácie aj praktickou formou, priestor na otázky a odpovede. Odporúčam!“ – Ing. Lenka Lefflerová, KPMG Slovensko spol. s r.o.

O svoje skúsenosti sa s Vami podelí: PaedDr. Mário Manni

Mario Manni vyštudoval Psychológiu a Anglický Jazyk na Univerzite Komenského. Jeho štúdiá začali v Rakúsku, pokračovali na ŠPŠS v odbore dizajn a stavba strojov, až po doktorandský diplom.

Má vyše 12 ročnú prax na manažérskych a riaditeľských pozíciách pre zahraničné spoločnosti v Nemecku, krajinách DACH a na Slovensku.

Mario Manni sa už roky sústreďuje na rozvoj HR a individualít v pracovnom ako aj osobnom živote. Mnoho tém v oblasti koučingu a vzdelávania bolo v jeho podaní komplexne spracovaných v EU projektoch (posledný GEPVET).

Všetky aktivity vie vykonávať plynule trilinguálne (Nemecky, Anglicky, Slovensky). Momentálne sa okrem vedenia rozvoja jednotlivcov venuje najviac spomínanému hodnoteniu interných ako aj externých zamestnancov, auditom a tvorbe vzdelávacích plánov.

Vedie assessment a development centrá v 9 krajinách EU, venuje sa talent manažmentu, recruitingu a koučingom, vrátane skupinových dynamických encounterových tréningov a pod.

O svoje skúsenosti sa s Vami podelí: Mgr. Janka Lacková

Mgr. Janka Lacková je absolventkou štúdia psychológie na UK v Bratislave. Má vyše 10 ročnú prax v oblasti náboru, riadenia a rozvoja ľudí.

Pôsobila ako Recruiting lead v spoločnosti Accenture, asessor a interviewer pre Motiv P, je certifikovanou koučkou integratívneho koučingu a vo svojej praxi dlhoročne používa metódu behaviorálneho interview. Má 2 deti a okrem iného sa venuje aj rozvoju osobnostného potenciálu u matiek na materských a rodičovských dovolenkách.

Venuje sa náboru, workshopom, koučingu, assessment a development centrám, hovorí anglicky a nemecky.

Cieľová skupina

HR manažéri, obchodní manažéri a predajcovia, recruiteri, podnikatelia.

Poznámka k cene

Vaša investícia do vzdelávania obsahuje 4hodinové praktické školenie, občerstvenie, zapožičanie laptopu a kvalitné materiály.

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať