Detail kurzu

(Digitálna) Škola praktickej ajurvédy je multimediálny produkt na USB kľúči.

3 Balance Academy, s.r.o.

Popis kurzu

Multimediálny produkt obsahuje obrazovú, zvukovú a textovú časť v ľahko osvojiteľnej  forme.


  • Sprostredkuje Vám najdôležitejšie informácie z ajurvédy týkajúce sa individuálnej ajurvédskej konštitúcie každého človeka, dôsledkov jej disharmónie a spôsobov jej opätovného privedenia do rovnováhy. 
  • Je to súbor praktických poznatkov okamžite aplikovateľných v bežnom živote človeka, určený pre laikov. 
  • Súčasťou produktu je osobné stretnutie s autorom – ajurvédskym terapeutom, na ktorom bude každému klientovi stanovená na základe ajurvédskej diagnostiky jeho individuálna konštitúcia a na jej základe zostavená ideálna životospráva "na mieru", pre udržanie zdravia, hmotnosti a dlhého života.Termín na osobné stretnutie bude dohodnutý individuálne s každým klientom. Základným miestom na individuálne stretnutia je Liptovský Mikuláš, Centrum alternatívneho vzdelávania, M. Pišúta 3996/2, alebo sa môže určiť individuálne na základe dohody.
  • Produkt je určený ľuďom, ktorí sa chcú naučiť, ako si samostatne nastaviť trvalo udržateľnú rovnováhu pomocou životosprávy zohľadňujúcej individuálnu konštitúciu každého jednotlivca.


Obsah kurzu

Z multimediálneho programu a zo skrípt sa záujemci dozvedia, ako funguje v ľudskom tele päť prvkov, z ktorých sa skladá všetko vo vesmíre. Naučia sa, ako tieto prvky vytvárajú tri inteligencie, Vietor, Žlč a Sliz, ktoré určujú naše zdravie. Zistia, ako ich presne rozpoznať v ľudskom tele, čo spôsobuje ich disharmónia a ako opätovne nastaviť ich harmóniu, a tým zdravie a dlhovekosť pomocou stravy, byliniek, masáže… Dozvedia sa tiež, ktoré potraviny sú vhodné pre konkrétnu konštitúciu a ako využiť časové rytmy prírody vo svoj prospech.

Výhody pre rodinu:

Ajurvédska konštitúcia detí klientov, ktorí si produkt zakúpia, bude stanovená bezodplatne. 

Ajurvédska konštitúcia životného partnera klienta bude v prípade záujmu stanovená vo zvýhodnenej cene.Týmto spôsobom môže celá rodina získať informácie o svojej ajurvédskej individualite a poznatky o tom, ako s ňou byť trvalo v harmónii. Harmónia so svojou prirodzenosťou zaručí pevné zdravie a dlhý život.

Bližšie informácie:

http://3balance.sk/skola-praktickej-ajurvedy/

https://www.facebook.com/Ayurveda-Bhaktanand-%C5%A0kola-praktickej-ajurv%C3%A9dy-1544204315886773/

https://www.facebook.com/groups/499472143592080/

Multimediálny produkt, skriptá a osobná konzultácia je zahrnutá v cene produktu, ktorá je 130 Eur.

Kontakt: Ing.Miroslav Maduda, ajurvédsky terapeut, miroslav.maduda@gmail.com, 0915 850 255 

Hodnotenie




Organizátor