Detail kurzu

Verejné obstarávanie - Dodávatelia - Register partnerov verejného sektora, JED, elektronické schránky

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Protischránkový zákon prináša od 1.2.2017 zmeny aj v zákone o verejnom obstarávaní a nové povinnosti hospodárskym subjektom, ktoré by ste nemali podceniť. Objasníme využitie JED v praxi a poukážeme na najčastejšie chyby, konflikt záujmov a jeho identifikácia, koordinované správanie vo verejnom obstarávaní, možnosti účasti hospodárskych subjektov vo verejnom obstarávaní a povinnosti z toho vyplývajúce. Verejné obstarávanie a zmena komunikácie s orgánmi verejnej moci – elektronické schránky.

Obsah kurzu

  • Protischránkový zákon – dôležité povinnosti dodávateľov, základné pojmy, registračný orgán, oprávnené osoby, sankcie, zmeny zákona o verejnom obstarávaní.
  • Prehľad príslušných ustanovení zákona o verejnom obstarávaní, najnovšie poznatky z praxe, problematické oblasti a riešenia.
  • Konflikt záujmov a jeho identifikácia, predbežné trhové konzultácie, etické zásady vo verejnom obstarávaní, koordinované správanie uchádzačov a jeho odhaľovanie.
  • Možnosti účasti hospodárskych subjektov vo verejnom obstarávaní a práva a povinnosti z toho vyplývajúce – podmienky účasti – ich preukazovanie, samoočisťovací mechanizmus, JED výhody a nevýhody jeho použitia pre záujemcov/uchád­začov/subdodá­vateľov/iné osoby, aktualizácia dokladov v zozname hospodárskych subjektov, spoluzodpovednosť subdodávateľov, povinnosti uchádzačov.
  • Elektronizácia, komunikácia a elektronické schránky.
  • Príklady z praxe.
  • Vaše problémy a otázky.

Cieľová skupina

podnikateľov – záujemcov, uchádzačov vo verejnom obstarávaní, pokročilých

Poznámka k cene

Organizačné a lektorské zabezpečenie, študijné materiály pre účastníkov, občerstvenie počas školenia, stravný lístok, ktorý môžete využiť v okolitých reštauráciach

Kontaktná osoba

Monika Svinčáková
+421 911 124 142
vzdelavanie@otidea.sk

Hodnotenie




Organizátor