Detail kurzu

Kurz maľovania - autoportrét

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

Kurz portrétnej maľby – autoportrét , maľovanie vlastného portrétu, je zameraný ma kresbu a maľbu autoportrétu. Pokračuje maľbou portrétu a figúry vo vyšších stupňoch. Dozviete sa nielen o technikách maľby portrétu ale aj o psychologických aspektoch skúmania seba samého cez výtvarné stvárnenie ceruzkou, rudkou, pastelom, farbami na plátno. Naučíte sa o histórii maľby a maliaroch portrétov, kanón ľudskej hlavy, základné techniky a spôsoby kresby a maľby autoportrétu. Kurz sa koná v príjemnom prostredí umeleckej galérie, vedú akademickí maliari.

Obsah kurzu

Osemhodinový kurz, 2×4h. Úvod do maľby autoportrétu technikami kresba, akvarel, pastel, pre pokročilejších olejomaľba. Naučíte sa kánon ľudskej hlavy, základné spôsoby a techniky kresby a maľby a namaľujete si svoj autoportét. Kurz je vhodný pre každého, začiatočníkov aj stredne pokročilých. Pokračuje vyššími stupňami kurzu portrétnej maľby a maľby figúry.Predchád­zajúce skúsenosti a znalosti z oblasti výtvarnej tvorby nie sú potrebné. Všetok použitý materiál je v cene kurzu.

Obsah: Základy portrétnej tvorby, história a súčasnosť (Egypt, stredovek, baroko, moderný portrét), základné techniky a spôsoby. Kresba, akvarel, pastel, akryl, pre stredne pokročilých olejomaľba.

Cieľová skupina

verejnosť, darčekové poukazy

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 903 110 228
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať