Detail kurzu

Obchodovanie cez internet z pohľadu DPH a dane z príjmov

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Máte e-shop? Nakupujete tovar, objednávate služby (aplikácie, softvér, licenčné poplatky) či poskytujete tovary a služby cez internet? Obchodujete zo zahraničnými subjektami v SR aj v zahraničí? Viete aké sú Vaše povinnosti z pohľadu dane z príjmov a DPH v tuzemsku alebo v inom štáte? Máte v tom zmätok? Už nemusíte! Ing. Vladimír Ozimý vám na školení poradí, ako sa správať pri obchodovaní cez internet vo vzťahu k daňovým povinnostiam na účely dane z príjmov (stála prevádzkareň, zrážková daň, oznamovacie povinnosti, sankcie, dvojité zdanenie…) a dane z pridanej hodnoty (miesto dodania, registrácie, samozdanenie, výkazy).

Obsah kurzu

Program doplníme čoskoro.

Lektor: Ing. Vladimír Ozimý, člen Slovenskej komory daňových poradcov, špecialista na dane a účtovníctvo vo vydavateľstve Poradca podnikateľa. Aktívne prispieva do odborných časopisov Daňový a účtovný poradca podnikateľa (DÚPP), Dane a Účtovníctvo (DaÚ) a Daňový špeciál. Svoje blogy a príspevky z oblasti daní publikuje na viacerých odborných portáloch a venuje sa lektorskej činnosti. Denne v rámci daňovej pohotovosti poradí niekoľkým desiatkam našich zákazníkov.

HARMONOGRAM:

  • 8.30 – 9.00 prezentácia účastníkov školenia
  • 9.00 – 11.00 prednáška
  • 11.00 – 12.00 obedňajšia prestávka
  • 12.00 – 15.00 prednáška spojená s diskusiou

Účastníci seminára v hoteli Saffron môžu využiť parkovanie v areáli hotela alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 3 eurá na celý deň.

Cieľová skupina

Pre všetkých, ktorých táto téma zaujíma…

Poznámka k cene

cenu 1-dňového školenia, organizačné náklady, pracovné materiály, teplý obed.

Hodnotenie




Organizátor