Detail kurzu

Kurz portrétnej kresby s austrálskym sochárom/Portrait drawing course also in english

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

**Kurz portrétnej kresby s austrálskym sochárom /Portrait drawing course for beginners to intermediates ** s Robertom Stollarom podľa živého modelu. Kurz je vedený prevažne v anglickom jazyku a je zároveň vhodný aj pre tých, ktorí si chcú obnoviť svoju angličtinu a naučiť sa základy kresby realistického potrétu podľa živého modelu. Absolventi môžu pokračovať ďaľším kurzom portrétnej maľby. Lektor má aj základné komunikačné schopnosti v slovenskom jazyku a jeho kurz spája výučbu kresby s angličtinou.

Obsah kurzu

Kresba realistického portrétu podľa živého modelu, (3×4h). Predchádzajúce znalosti kresby sa nevyžadujú, kurz je pre každého. Všetok materiál je v cene kurzu. Learn the basics of realistic portrait drawing in 3 four hour sessions. No previous experience is required. Desk easels, all drawing materials, refreshements and a model are provided. The course is delivered by Mr. Robert Stollar, an Australian sculptor in the pleasant space of Galeria ZIV, Trenčianska 53, Bratislava. To take part in the course, please register by e-mail ziv@ziv.sk. more info www.ziv.sk

Cieľová skupina

  • verejnosť v slovenčine aj v angličtine, darčekové poukazy
  • vhodné aj pre tých, ktorí si chcú obnoviť angličtinu a pritom sa naučiť kresliť
  • for english speaking people too,

Would you like to brush up your English language skills while learning something new? Join our new portrait drawing course for beginners to intermediates delivered in English.

Poznámka k cene

Price for 12 hours

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor