Detail kurzu

Ako inovovať podnikateľský model a procesy

IPA Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

„Prestaňte sa sústrediť na reklamu a začnite inovovať.“ Seth Godin

Inovácie – prax, to najlepšie zo sveta v zrozumiteľnej podobe, manuály a inovačné katalógy pre využitie vo vlastnej firme.

Praktické manuály a metodiky pre inovácie produktov, služieb, procesov a podnikateľských systémov.

Praktické príklady a ich riešenie pod vedením skúsených praktikov.

**Osobné stretnutia a diskusie s majiteľmi a vrcholovými manažérmi **firiem a exkurzie v inovačných spoločnostiach.

Na školeniach budete diskutovať s profesorom Milanom Zeleným, Jánom Košturiakom a ďalšími hosťami z oblasti inovácií, priemyslového dizajnu a biznisu.

Unikátne katalógy inovačných princípov a techník, praktický a zrozumiteľný prehľad inovačných prístupov najlepších inovačných a manažérskych metodík – IDEO, Creax, WOIS, Systematic Innovation, C.Christensen, S.Godin, T.Ulwick, M.Porter, J.Collins, J.Welch, T.Peters, P.Drucker, P.Senge, G.Hamel, Ch.Kim, R.Mauborgne, J.Kotter, J.Adair, J.Ridderstråle, J, K Nordström, H.J.Warnecke, D.Pink, D.Goleman, S.Covey, H.Gardner, M.Zelený, G.Altschuller, D.Mann, S.Dewulf, H.J.Linde, G.Herr, T.Koulopoulus, E.DeBono, T.Buzan, T.Kelley, B.Hill, A.Osterwald, E.Von Hippel, ai. – to všetko v tlačenej a v digitálnej podobe + videá, prezentácie, testy, hry a príklady.

Počet miest je obmedzený, aby účastníci mohli pracovať na svojich vlastných projektoch. Prihláste sa čo najskôr. Vyplnením objednávky si môžete miesto aj rezervovať a my Vás budeme priebežne informovať a aktualitách Akadémie inovácií.

Obsah kurzu

  • Podnikateľský model
  • Trhy, zákazníci a nezákazníci
  • Vytváranie hodnoty pre zákazníka a pre podnik
  • Hodnotová ponuka a hodnotová krivka
  • Produkty a služby
  • Procesy a organizácia
  • Zdroje a znalosti
  • Príklady
  • Téma na praktické riešenie- ako inovovať na úrovni biznis modelu
  • Domáca úloha- analyzujte váš existujúci biznis model a inovujte ho
  • Diskusia

Hosť:

Štefan Rosina, Predseda predstavenstva, MATADOR HOLDING, a.s.

Martin Kele, Generálny riaditeľ, MATADOR HOLDING, a.s.

MATADOR Group je úspešným dodávateľom pre automobilový priemysel v CEE a nachádza sa v troch európskych krajinách. Vďaka nášmu rozsiahlemu spektru služieb, ako aj nášmu technologickému vybaveniu sme si vybudovali pevnú pozíciu na trhu.

Matador stavia novú fabriku pri Nitre, buduje dizajnérske centrum AUFEER DESIGN a darí sa mu získavať nové zákazky v kľúčovej vetve priemyselného inžinieringu, kde sa medzi jeho klientov radia firmy ako Porsche či BMW.

Cieľová skupina

Vlastníci firiem, vrcholoví manažéri firiem a divízií, riaditelia pre stratégiu a rozvoj, marketingoví a obchodní manažéri, brand/product manažéri, manažéri vývojových projektov

Poznámka k cene

Pri prihlásení dvoch a viacerých účastníkov na jeden seminár alebo pri prihlásení jedného účastníka na viac seminárov získate túto zľavu: 2-3 účastníci - Zľava 5 % (zľavový kupón A648-749A-C02E), 4 a viac účastníkov - Zľava 10 % (zľavový kupón A7DB-

Hodnotenie




Organizátor