Detail kurzu

Ako inovovať produkty a služby

IPA Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

„Prestaňte sa sústrediť na reklamu a začnite inovovať.“ Seth Godin

Inovácie – prax, to najlepšie zo sveta v zrozumiteľnej podobe, manuály a inovačné katalógy pre využitie vo vlastnej firme.

Praktické manuály a metodiky pre inovácie produktov, služieb, procesov a podnikateľských systémov.

Praktické príklady a ich riešenie pod vedením skúsených praktikov.

**Osobné stretnutia a diskusie s majiteľmi a vrcholovými manažérmi **firiem a exkurzie v inovačných spoločnostiach.

Na školeniach budete diskutovať s profesorom Milanom Zeleným, Jánom Košturiakom a ďalšími hosťami z oblasti inovácií, priemyslového dizajnu a biznisu.

Unikátne katalógy inovačných princípov a techník, praktický a zrozumiteľný prehľad inovačných prístupov najlepších inovačných a manažérskych metodík – IDEO, Creax, WOIS, Systematic Innovation, C.Christensen, S.Godin, T.Ulwick, M.Porter, J.Collins, J.Welch, T.Peters, P.Drucker, P.Senge, G.Hamel, Ch.Kim, R.Mauborgne, J.Kotter, J.Adair, J.Ridderstråle, J, K Nordström, H.J.Warnecke, D.Pink, D.Goleman, S.Covey, H.Gardner, M.Zelený, G.Altschuller, D.Mann, S.Dewulf, H.J.Linde, G.Herr, T.Koulopoulus, E.DeBono, T.Buzan, T.Kelley, B.Hill, A.Osterwald, E.Von Hippel, ai. – to všetko v tlačenej a v digitálnej podobe + videá, prezentácie, testy, hry a príklady.

Počet miest je obmedzený, aby účastníci mohli pracovať na svojich vlastných projektoch. Prihláste sa čo najskôr. Vyplnením objednávky si môžete miesto aj rezervovať a my Vás budeme priebežne informovať a aktualitách Akadémie inovácií.

Obsah kurzu

  • Analýza trhov a príležitostí
  • Zákazníci, nezákazníci a ich procesy
  • Sociálne a technické trendy
  • Analýza procesov zákazníka
  • Analýza produktov a služieb
  • Vytváranie nových a užitočných funkcií produktu a odstraňovanie škodlivých
  • Princípy pre inováciu produktov a služieb
  • Príklady
  • Téma pre praktické riešenie- analyzujte priestor pre inováciu vašich kľúčových produktov a služieb
  • Domáca úloha- navrhnite inovácie vašich produktov a služieb
  • Diskusia

Hostia:

Norbert Brath, R&D Corporate Product Engineering Director, EMBRACO Slovakia, s.r.o.

Branislav Poliak, Manažér R&D, EMBRACO Slovakia, s.r.o.

František Harčár, R&D líder II, EMBRACO Slovakia, s.r.o.

V oblasti chladenia je EMBRACO na svetovej špičke vo výrobe hermetických kompresorov. Presne v duchu hlavného poslania, „Dodávať inovačné riešenia pre lepšiu kvalitu života".

Závody v Brazílii, Taliansku, Číne, Mexiku a na Slovensku dokážu každý rok vyrobiť 37 miliónov kompresorov. Zároveň produkujú aj výrobky, ktoré nachádzajú uplatnenie ako súčasť kondenzačných a uzavretých jednotiek a elektronických systémov na vytvorenie inteligentných domácich spotrebičov.

V roku 2013 získala spoločnosť hlavnú cenu Via Bona Slovakia pre Zodpovednú veľkú firmu roka a v roku 2014 ocenenie Inovatívny čin roka v kategórii Výrobková inovácia – 2. miesto za kompresor NEU.

Cieľová skupina

Vlastníci firiem, vrcholoví manažéri firiem a divízií, riaditelia pre stratégiu a rozvoj, marketingoví a obchodní manažéri, brand/product manažéri, manažéri vývojových projektov

Hodnotenie




Organizátor