Detail kurzu

5S (PORIADOK A ČISTOTA) A ERGONÓMIA

CG University s.r.o. - Lean Akadémia

Popis kurzu

Interaktívny a praktický workshop so základnou teoretickou časťou, na ktorom pochopíte čo je 5S a ako túto jednoduchú metódu efektívne využívať tak aby sme dostali potrebný výsledok.

Výhody, ktoré vám workshopprinesie:

  • Získate praktické zručnosti implementácie 5S
  • Aktívne si vyskúšate všetky fázy zavedenia 5S
  • Nový pohľad na rozmiestnenie a organizáciu pracoviska
  • Pochopenie čo je ergonómia a čo nie na základe modelovania ergonomického pracoviska 
  • Spravíte prvý krok pre zlepšenie procesov v oblasti produktivity a kvality
  • Pochopenie princípov neustáleho zlepšovania a štíhlej výroby

Možno sa Vaši ľudia sťažujú na únavu. Možno máte problém s produktivitou, kvalitou alebo s dodávkami.

Predstavte si, že namiesto toho Vaši spokojní zamestnanci vyrábajú požadované množstvo, v 100% kvalite a zákazník dostane všetko na čas. 

Vďake čistému a organizovanému pracovisku či metóde 5S sa viete vyhnúť nespokojnému zákazníkovi. Viete sa vyhnúť plytvaniu – prekážkam stojacim v ceste k produktivite, kvalite a včasnej dodávke. 

V čistom a organizovanom pracovisku máte procesy pod kontrolou. Takéto pracovisko je základná požiadavka modernej efektívnej firmy.

Odrecitovať 5S z prezentácie bohužiaľ nestačí. Všetky nástroje, metódy, postupy sa na druhý deň vytratia z hlavy. Účastník si bude pamätať akurát tak aká bola káva.

Naše školenia sú interaktívne. Naši účastníci si vskúšajú všetky fázy zavedenia 5S. Vaši kolegovia na vlastnej koži pochopia čo je Ergonomické a čo nie.

Pre koho je určený workshop?

Tento workshop nie je pre každého. Firmy, ktorým nezáleží na spokojnosti zákazníka, vlastných zamestnancov a nemajú jasnú stratégiu ako ďalej pravdepodobne nebudú mať záujem. 

Naše workshopy sú určené spoločnostiam ktoré pracujú na svojej budúcnosti, vážia si svojich zamestnancov a zákazníkov.

Pre každého, kto chce začať zoštíhľovať svoj proces vo firme a kto hľadá ako zlepšovať pracovisko(á). Pre tých ktorí chcú vedieť ako zatočiť s plytvaním a neefektivitou a chcú dosahovať výrobné ciele.

Hodnotenie




Organizátor