Detail kurzu

Jednoduché účtovníctvo

Agentúra JASPIS s.r.o.

Popis kurzu

Na kurze sa naučíte samostatne viesť jednoduché účtovníctvo, spracovávať všetky tlačivá, daňové doklady a daňové priznania k DPH a k dani z príjmov fyzických osôb. Zoznámite sa s najčastejšie sa vyskytujúcimi prípadmi účtovania a vedenia agendy v podmienkach jednoduchého účtovníctva. Kurz je zameraný na praktické postupy účtovania v jednoduchom účtovníctve (peňažný denník, evidencia pohľadávok a záväzkov, majetku a iné).

Obsah kurzu

Obsah:

  1. Zákon o účtovníctve
  2. Účtovné doklady
  3. Majetok
  4. Pomocné knihy
  5. Peňažný denník
  6. Účtovné výkazy
  7. Leasing
  8. Daňové priznanie

V cene kurzu sú skriptá, zošit a pero. Všetky ostatné potrebné materiály a tlačivá sú k dispozícii na stiahnutie v zákazníckej zóne. Vo vybraných mestách je zabezpečené bezplatné občerstvenie (káva a čaj). Kurz je zostavený tak, aby účastníkov dôsledne pripravil pre prax. Kurzy sú vedené lektormi s bohatými skúsenosťami v odbore a poskytujú reálne príklady z účtovnej agendy. Absolventi sú pripravení na samostatné vedenie účtovníctva vďaka aktuálnym informáciám a dostatočnému času venovanému na získanie praktických zručností. Po úspešnom absolvovaní kurzu „Jednoduché účtovníctvo“ získate osvedčenie.Rozsah kurzu: 25 vyučovacích ho­dín

Voliteľný príplatok: 19,– Eur za cudzojazyčné osvedčenie.Re­ferencie od našich klientov:„Vysoko oceňujem odbornú stránku ako aj prístup lektora Ing. Sýkoru, ktorý nám systematicky a jasne objasnil túto oblasť. Ďakujem aj za skvelú organizáciu kurzu. Zároveň prajem množstvo pracovných úspechov a spokojných klientov.“ Viktória Bebjaková, Bratislava Využite možnosť absolvovať bezplatný prípravný kurz „Základy účtovníctva“ určený pre začiatočníkov!

Na stiahnutie:Zákon o účtovníctve­Opatrenie Ministerstva financií SR

Pozrite si fotky z našich kurzov na stránke: www.facebook.com.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre začiatočníkov, ktorí nemajú s účtovníctvom praktické skúsenosti a chcú sa naučiť viesť účtovnú agendu v jednoduchom účtovníctve. Využijú ho podnikatelia – živnostníci, zamestnanci malých firiem, prípadne tí, ktorí si chcú rozšíriť svoje vedomosti v tejto oblasti.

Kontaktná osoba

Ing. Nela Smandrová
+421 2/554 225 88
jaspis@jaspis.sk

Hodnotenie




Organizátor