Detail kurzu

Efektívna komunikácia v práci aj v živote

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom nášho kurzu je dosiahnutie lepšieho porozumenia seba a ostatných v okolí a nastavenie spôsobu komunikácie účastníkov tak, aby bola v ich práci a živote podpornou a efektívnou.

Ďalšie ciele:

- Poskytnúť účastníkom nástroje a zručnosti potrebné na zlepšenie komunikačných schopností v rôznych aspektoch ich života, zlepšenie verbálnej komunikácie - jasné a presvedčivé vyjadrovanie svojich zámerov a myšlienok.

  1. - Podpora porozumenia významu tela, pohľadov, gest a iných neverbálnych prejavov v komunikácii a ako ich správne interpretovať.


  2. - Rozvoj zručností aktívneho počúvania, sústredenia sa na rečníka a efektívne vnímanie informácií bez rušivých faktorov.


  3. - Poskytnúť nástroje na konštruktívne riešenie konfliktov a náročných komunikačných situácií.


  4. - Zdôrazniť dôležitosť a kultivovať schopnosť empatie, porozumenia a rešpektujúceho prístupu v komunikácii a medziľudských vzťahov.

Obsah kurzu

  • Sebapoznanie – základ úspešnej komunikácie.
  • Čo zvyšuje presvedčivosť vo verbálnej komunikácii?
  • Ako môžeme zvýšiť našu úspešnosť v komunikácii s okolím.
  • Prekážky v komunikácii – čo blokuje našu komunikáciu.
  • Gestá a postoje, ktoré otvárajú komunikáciu.
  • Ako dokážeme prečítať emócie a postoje druhých, odhadovanie druhých.
  • Ako riešiť konfliktné situácie bez eskalácie napätia.
  • Diskusia a riešenie problémov z praxe.

Cieľová skupina

Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.

Certifikát Absolvovaním tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o., ihneď po ukončení na mieste konania tréningu.
Hodnotenie




Organizátor