Detail kurzu

Individuálny kurz Anglického jazyka ŽILINA

Creative English

Popis kurzu

Jazyková škola Creative English Žilina ponúka individuálne kurzy Anglického jazyka zamerané na komunikáciu a na zlepšenie všetkých oblastí vyjadrovania sa v cudzom jazyku. Hodiny sú zaujímavé, pútavé a odohrávajú sa v príjemnej atmosfére a príjemnom prostredí. Individuálna výučba je najefektívnejším spôsobom výučby, nakoľko lektor sa naplno venuje iba jednému študentovi, čo zvyšuje úroveň naučeného za krátky čas.


Obsah kurzu

Moja obľúbená učebnica, ktorú používam pre výučbu nielen začiatočníkov je Naučte sa hovoriť po Anglicky – Nová vizuálna metóda. Táto učebnica obsahuje bohatú obrazovú výbavu, čím uľahčuje zapamätávanie si nových slovíčok a ich vybavenie si z pamäte.


Pokračovanie učebnice pre pokročilých študentov je obdobné ako pre začiatočníkov.

Ku každému dialógu v knihe simulujeme ďalšie podobné situácie a dialógy až do bodu, kedy študent neovláda učivo tak prirodzene a ľahko ako rodnú reč. Cvičenia sú nenáročné a tým, že sa opakujú, stávajú sa súčasťou prirodzenej výbavy študenta, ktorú dokáže použiť aj v náročných situáciách pod tlakom.

Kniha obsahuje CD, ktoré môžu študenti počúvať doma popri práci, relaxe, či pri šoférovaní. CD tiež obsahuje všetky texty v pdf formáte spolu s prekladom, čiže je perfektnou pomôckou na samo-štúdium.

INDIVIDUÁLNY KURZ MODERNEJ BUSINESS ENGLISH

Kurz Modernej Business English zahŕňa korešpondenciu, telefonovanie, jednanie, prezentáciu a smalltalky. Kurz je určený pre študentov, ktorý sa nielen chcú naučiť rozprávať Business Angličtinou, ale tiež pre študentov, ktorí chcú pochopiť spôsob rozmýšľania v angloamerickom svete.

Na začiatku hodiny dostane študent za úlohu rozvinúť jednoduchý dialóg či už vo formálnom alebo menej formálnom prostredí na vopred určenú tému. Ďalej bude nasledovať cvičenie, v ktorom bude porušený logický sled komunikácie a študentovou úlohou bude dať rozhovor na správnu mieru a následne podľa vzoru VYTVORIŤ vlastnú podobnú situáciu a dialóg.

Celý kurz Modernej Bussines English je zostavený na 40 hodín = 500 €

Cena za individuálnu hodinu je 12,50 €.

Individuálna hodina trvá 55 minút.

Email: creativeeenglish@gmail.com

Hodnotenie




Organizátor