Detail kurzu

Verejné obstarávanie - Dodávatelia – JED a ďalšie možnosti preukazovania podmienok účasti PODROBNE

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Nové právne predpisy kladú zvýšené nároky na odbornosť uchádzačov – dodávateľov.

Dodávatelia – prešiel rok od začatia účinnosti nového zákona o verejnom obstarávaní – zodpovedajú Vaše ponuky novým pravidlám a požiadavkám zadávateľov?

Ako preukazovať splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní za uchádzačov, iné osoby a subdodávateľov a načo si treba dať pri príprave ponuky pozor. Znova a znova – JED v praxi ako ho vyplniť a predložiť – podrobne. Konflikt záujmov je neprípustný – jeho identifikácia počas celého procesu verejného obstarávania. Pozor – verejní obstarávatelia odhaľujú koordinované správanie vo verejnom obstarávaní (sú povinní sa tomu venovať). „Právo patrí bdelým“ – ochrana Vašich záujmov v procesoch verejného obstarávania. Proti schránkový zákon – opäť ďalší termín – 31.7.2017!

Obsah kurzu

  • Príslušné ustanovenia zákona o verejnom obstarávaní vo vzťahu k preukazovaniu splnenia podmienok účasti, samoočisťovací mechanizmus, najnovšie poznatky z praxe, problematické oblasti a riešenia.
  • Formy účasti hospodárskych subjektov vo verejnom obstarávaní, práva a povinnosti z toho vyplývajúce, čomu sa treba vyhnúť.
  • JED – podrobne.
  • Aktualizácia dokladov v zozname hospodárskych subjektov.
  • Konflikt záujmov a jeho identifikácia, predbežné trhové konzultácie, etické zásady vo verejnom obstarávaní.
  • Dohody narúšajúce čestnú hospodársku súťaž, ich formy a odhaľovanie – povinnosti a postupy verejných obstarávateľov – dopady na uchádzačov a ich obchodných partnerov.
  • Register partnerov verejného sektora (Proti schránkový zákon) – najdôležitejšie ustanovenia a vzťah k zákonu o verejnom obstarávaní.
  • Vaše problémy a otázky.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre uchádzačov, záujemcov, dodávateľov, všetkých, ktorí majú o problematiku záujem.

Poznámka k cene

V cene je zahrnuté organizačné a lektorské zabezpečenie, materiály pre účastníkov, občerstvenie počas dňa, stravný lístok na obed

Kontaktná osoba

Monika Svinčáková
+421 911 124 142
vzdelavanie@otidea.sk

Hodnotenie




Organizátor