Detail kurzu

Workshop Kreatívna vizualizácia

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

Workshop kreatívna vizualizácia. Techniky kreatívnej vizualizácie, koncentrácie a práca s psychickou a emočnou energiou v tvorbe reality. Kvantový vesmír, prakticky s troškou teórie. Workshop je doplnkom kurzu mentalizmu, ale môžete ho absolvovať aj samostatne. Všetky workshopy sú zážitkové.

Obsah kurzu

Praktické precvičovanie techník mentalizmu a kreatívnej vizualizácie. Vyprázdnenie mysle, vizualizácia, koncentrácie, a tvorba reality. Dozviete sa všetko, čo potrebujete k usmerneniu psychickej a emočnej energie a duševných síl k naplneniu želanej reality. O tom, ako tvoríme svoju realitu. Workshop nadväzuje na kurz Mentalizmus v praxi, ale je vhodný aj pre každého, kto chce skúsiť pochopiť tajomstvá mysle a pohybu energie.

LEKTORKA: Ing. Iveta Slobodníková, lektorka s dlhoročnou praxou v oblasti meditácií, rozvoja vedomia a terapií umením, autorka meditačného systému Modrá planéta, autorka kníh vydaných doma aj v zahraničí. „Sedem krokov k Šťastiu – vesmírna hra“ Ikar 2004 SR, „Meditatives Pendeln“ Konigsfurt Urania 2008 Nemecko, " Modrá planéta – Malá kniha o veľkých meditáciách" ZIV 2012 SR.

Cieľová skupina

verejnosť, firmy formou teambuildingového programu, darčekové poukazy

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať