Detail kurzu

DPH, DzP, Daňový poriadok – Zmeny od 1. 1. 2018

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Od januára 2018 sa pripravuje niekoľko zmien v oblasti viacerých daňových zákonov. Pripravili sme pre Vás seminár zameraný na výklad pripravovaných zmien v oblasti zákona o DPH, zákona o správe daní „daňového poriadku“, zákona o dani z príjmov.

Získajte prehľad o dôležitých zmenách daňových zákonov, ktorý Vám uľahčí pripraviť sa na nové pravidlá v praxi od 1.1.2018.

Obsah kurzu

Program doplníme čoskoro.

LEKTOR:

  • Ing. Soňa Ugróczy, daňová poradkyňa SKDP, spoločnosť PKF Tax s. r. o., odborná lektorka s dlhoročnou praxou v oblasti daňového práva, venuje sa najmä dani z príjmov právnických osôb a dani z pridanej hodnoty. Zapísaná v Slovenskej komore daňových poradcov ako daňový poradca, člen Metodicko-legislatívnej komisie pre DPH a v Slovenskej komore audítorov ako asistent audítora. Dlhodobo sa venuje publikačnej a lektorskej činnosti pre odbornú verejnosť.

HARMONOGRAM:

  • 08.30 – 09.00 prezentácia účastníkov školenia
  • 09.00 – 11.00 prednáška
  • 11.00 – 12.00 obedňajšia prestávka
    • 12.00 – 15.00 prednáška spojená s diskusiou

Úhradu účastníckeho poplatku je potrebné realizovať do 3 pracovných dní od vystavenia zálohovej faktúry (príp. proforma faktúry), najneskôr však 3 pracovné dni pred konaním školenia.

Cieľová skupina

Seminár je určený najmä firemným daňovým špecialistom, účtovníkom, ekonómom ako aj širokej odbornej verejnosti.

Hodnotenie




Organizátor