OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Základné info
Prihlásiť sa na kurz

Popis kurzu

Cieľom školenia je sprostredkovať účastníkom podrobné informácie o tom, ako spracúvať osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a tiež na aké zmeny sa treba pripraviť podľa nového zákona a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 („GDPR") od roku 2018.

Cieľová skupina

právnické a fyzické osoby, ktoré spracúvajú osobné údaje, určujú účel a prostriedky spracúvania alebo poskytujú osobné údaje na spracovanie,

  • záujemcovia o získanie oprávnenia na výkon funkcie zodpovednej osoby v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov,
  • všetci, ktorí potrebujú zlepšiť svoje znalosti v oblasti právnej úpravy ochrany osobných údajov.

Obsahová náplň

ochrane osobných údajov

  • Sankcie a zverejnenie porušenia zákona
  • Najčastejšie chyby pri výklade zákona a jeho aplikácii
  • Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR
  • Praktické rady a riešenia
  • Diskusia

Termíny kurzov

28.11.2017

Kurz na mieru (vnútrofiremný kurz)

Kurz je možné organizovať aj pre uzavreté skupiny kde obsah, termín a miesto sa dohodne podľa požiadaviek zákazníka.

Cena bude vypočítaná na základe presnej špecifikácie objednávateľa.

Odporúčaný rozsah kurzu: 8 hodín

Kontakt a miesto konania

Kontaktné údaje
Ing. Katarína Mihalovičová
tel:
+421 37/658 20 *** zobraziť

mobil:
+421 907 736 *** zobraziť

email:
kmihalovicova@... zobraziť


Adresa
POPRAD

O organizátorovi

Kontaktné údaje
tel:
+421 907 736 *** zobraziť

mobil:
+421 907 736 *** zobraziť

email:
kmihalovicova@... zobraziť

web: www.tmconsulting.sk

Adresa
TM Consulting, s.r.o.
Dolnohorská 26, Nitra Zobraziť na mape

Hodnotenie kurzu

(hlasujte)