Detail kurzu

Balík Adobe Photoshop profesionál - Photoshop I., II., III. - od základov až po webdesign a kreatívu

IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o.

Popis kurzu

Kto by nepoznal Photoshop. Profesionálny grafický program a editor, ktorý je vstupnou bránou do sveta grafiky. Photoshop je určený nie len na úpravu fotiek, ale aj na jej editáciu a výrobu grafických materiálov – design, letáky, reklamné bannery, návrh webdesignu a vôbec všetko, čo s grafikou súvisí. Najlepšia aplikácia na svete na spracovanie obrazu a designu – Photoshop Vám umožní nie len upravovať svoje fotografie, spraviť retuš, upravovať farebnosť či doplniť efekty, ale môžete spájať fotky alebo odstráňte zbytočné objekty. Všetko o Photoshope a kompletnú prácu s ním sa naučíte na tomto kurze.

Počítačový kurz Photoshop profesionál je zvýhodneným balíkov kurzov a školení Adobe Photoshop I., II. a III. webdesign. Balík je určený pre úplných začiatočníkov v oblasti úpravy akejkoľvek počítačovej grafiky od spracúvania digitálnej fotografie, cez webdesign až po výrobu rôznych grafických materiálov.

Balík kurzov je určený pre začiatočníkov, ktorí majú záujem sa venovať profesionálnemu spracúvaniu počítačovej grafiky, teda od úprav, cez návrh až po samostatnú výrobu. Kurzy sa dajú absolvovať v zvýhodnenej cene balíka ako týždňový balík ale aj ako samostatné oddelené kurzy.

Cieľová skupina

začiatočník

Kontaktná osoba

Iveta Horná
+421 2/492 030 80
info@itlearning.sk

Hodnotenie




Organizátor