Detail kurzu

Popis kurzu

Pripravili sme pre Vás tonajlepšie z oblasti vizuálneho riadenia vo forme jednodňového workshopu.

Výhody, ktoré vám workshop prinesie:

  • Jasná, zreteľná a zrozumiteľná komunikácia na pracovisku
  • Informovanie všetkých pracovníkov o ich dosiahnutých výsledkoch a cieľoch
  • Prostredie pre neustále zlepšovanie procesov v oblasti produktivity a kvality
  • Spoznáť metódy upozorneniena chyby a abnormality
  • Naučiť sa prezentovať AKO: (AKO vyrábať?, AKO má pracovisko vyzerať?, AKO sa má vykonávať kontrola?)

Možno komunikácia Vo vašom podniku neprebieha hladko. Informácie ktoré potrebujete šíriť medzi kolegami sú prehlušené „zaručenými správami“. A možno len neviete ako ďalej lebo neviete presne pomenovať aktuálnu situáciu.

Nebolo by skvelé keby všetci zamestnanci Vašej firmy vedeli kde sa nachádzajú a kam sa majú dostať?Keby sa nekoordinované naháňanie  výsledkov zmenilo na riadenie?

Školením a aplikovaním vizuálneho manažmentu sa vyhnete informačným šumom. Nebudete pociťovať nedostatok zapojenia zamestnacov, 8 stratu.

Všetkým v podniku, vprevádzke či na oddelení bude jasné aký je váš spoločný cieľ a ako ste blízko. S praktickými znalosťami budete schopný vybudovať kultúru tímovej spolupráce.

Bežné školenie Vás určite naučí čo je to vizuálny manažment.

Po skonční nášho interaktívneho workshopu budete vedieť vizuálny manažment zaviesť do praxe.

Pre kohoje školenie určené?

Náš workshop nie je určený pre firmy ktoré hľadajú iba efekt. Nie je určený niekomu kto chce ohúriť zákazníkaa v realite iba hasiť problémy a odpovedať na následky.

Workshop „Vizuálny manažment“ je určený tomu kto hľadá veci čo fungujú, firmám ktoré sa potrebujú posunúť dopredu, pracovať so svojimy cieľmi. Je určený firmám ktoré chcú mať svoj výkonpod kontrolu.

Pre ľudí, ktorí chcú vedieť viac o vizuálnom manažmente. Pre tých, ktorý potrebujú predávať informácie tak aby boli jasné a zrozumiteľné.

Hodnotenie




Organizátor