Detail kurzu

UMENIE PROFESIONÁLNEJ PREZENTÁCIE

AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.

Popis kurzu

UMENIE PROFESIONÁLNEJ PREZENTÁCIE

Obsah kurzu

  • Publikum – nepriateľ, alebo spojenec?
  • Ako sa tváriť (a možno aj cítiť) dobre pred viacerými poslucháčmi?
  • Ako vytvoriť prejav a povedať niečo zmysluplné?
  • Veci, ktoré (ne)chceme ukázať publiku.
  • Hľadáme vhodný príbeh.
  • Praktický nácvik a modelové situácie
  • Diskusia

Každý účastník po absolvovaní školenia získava CERTIFIKÁT.

AGENTÚRA APOLLO – Inštitút vzdelávania už od septembra 2017 poriada všetky kurzy a školenia vo svojich nových vlastných priestoroch, ktoré sme pre Vás zariadili modernou školiacou technickou – dátový projektor, flip-chart, 2 prednáškové miestnosti, k dispozícií je pre účastníkov bezplatné pripojenie na wifi, písacie potreby, zápisníky, terasa ihneď pri parku, kuchynka, toalety. Ku každému školeniu a kurzu sú pre Vás pripravené odborne spracované pracovné materiály a vždy chutné občerstvenie a nápoje počas celého dňa. Záleží nám na Vašom komforte a spokojnosti a preto veríme, že školenia a kurzy, ktoré strávite s nami, budú pre Vás obohacujúcim a jedinečným zážitkom. Tešíme sa na Vás!

Cieľová skupina

Seminár je určený všetkým, ktorí si túžia zlepšiť schopnosť prezentovať sa pred publikom. Ak Vás zaujíma ako ovládať svoj jazyk, telo a mysel v situáciách, kedy ste stredobodom pozornosti, tento seminár je Vás to správne miesto.

Certifikát CERTIFIKÁT Poznámka k cene

Prihlásením sa na toto školenie súhlasíte so Všeobecnými obchodnými podmienkami spoločnosti AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o., ktoré sú uvedené na stránke www.skolenia.net, alebo kliknutím na tento odkaz: https://www.skolenia.net/vop

Kontaktná osoba

Dana Oravcova
+421 903 242 412
info@agenturaapollo.sk

Hodnotenie




Organizátor