Detail kurzu

Dane a odvody štatutárov + podiely na zisku

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Seminár s lektorom Jozefom Mihálom je určený pre majiteľov firiem, najmä malých s. r. o., pre konateľov, manažérov a ekonómov. Od účastníkov sa nevyžaduje znalosť daňových a účtovných predpisov.

Obsah kurzu

Odmeňovanie štatutárov, resp. majiteľov firiem a s tým súvisiace zdanenie a odvody ich príjmov

  • Súčasťou tejto témy bude porovnanie, čo je výhodnejšie – zamestnanie, odmeňovanie na základe zmlúv o výkone funkcie, resp. mandátnych zmlúv, práca na živnosť a autorský zákon, a to nielen z pohľadu čo najnižších daní a odvodov, ale aj z pohľadu nárokov napríklad na budúci dôchodok.

Podiely na zisku

  • Správnou stratégiou pri ich vyplatení môžete ušetriť tisíce eur na daniach, resp. odvodoch.

LEKTOR: RNDr. Jozef Mihál, expert na pracovné, sociálne a daňové právo. V súčasnosti je poslancom NR SR od roku 2012. V rokoch 2010 – 2012 pôsobil ako Minister práce sociálnych vecí a rodiny SR.

HARMONOGRAM:

  • 08.30 – 09.00 prezentácia účastníkov školenia
  • 09.00 – 11.00 prednáška
  • 11.00 – 12.00 obedňajšia prestávka
  • 12.00 – 14.30 prednáška spojená s diskusiou

Účastníci seminára v hoteli Saffron môžu využiť parkovanie v areáli hotela alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 3 eurá na celý deň.

Úhradu účastníckeho poplatku je potrebné realizovať do 3 pracovných dní od vystavenia zálohovej faktúry (príp. proforma faktúry), najneskôr však 3 pracovné dni pred konaním školenia.

Cieľová skupina

Semináre sú dimenzované na počet účastníkov 20 až 25. V takejto malej skupine sa bez problémov dostanete v rámci diskusie k slovu a vyjasníte si nezrovnalosti, respektíve prediskutujete váš zámer. Hovoriť budeme k veci, pragmaticky a zrozumiteľne.

Hodnotenie




Organizátor