NOVÝ ZÁKON O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV + VYDANIE CERTIFIKÁTU

Základné info
Prihlásiť sa na kurz

Popis kurzu

Ochrana osobných údajov podľa nového zákona o ochrane osobných údajov a nariadenia Prichádzajú zmeny, kedy doteraz platný zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov nahrádza nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý je už v pripomienkovom konaní. Nielenže bude nový zákon o ochrane osobných údajov, ale už je platné aj Nariadenie európskeho parlamentu a rady (EÚ) o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov („GDPR“). Pripravte sa na to, že od 25.5.2018 žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov nemôže byť vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z. Povieme Vám na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte „odložiť“ na neskôr. Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi. Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

Cieľová skupina

Seminár je určený pre každého, kto pracuje s osobnými údajmi. Po absolvovaní seminára získava účastník Certifikát.

Obsahová náplň

Viete že: budete nanovo poučovať oprávnené osoby? potrebujete nové sprostredkovateľské zmluvy? bezpečnostná dokumentácia zostáva len bude mať iné náležitosti? evidencia informačných systémov sa bude volať záznam o spracovateľských činnostiach? ruší sa oznámenie a osobitná registrácia? je možnosť získať certifikát o tom, že ste spoločnosť,ktorá dodržiava ochranu osobných údajov? Program: Zmeny v doterajšej právnej úprave ochrany osobných údajov Povinnosti prevádzkovateľov podľa ešte platného zákona o ochrne osobných údajov a podľa nového zákona a nariadenia GDPR – komparácia Čo sa ručí a čo zostáva? Novinky podľa nového zákona a nariadenia GDPR Diskusia. Otázky a odpovede S radosťou Vám oznamujeme, že už od septembra 2017 Vás privítame v nových vlastných priestoroch, ktoré sme pre Vás zariadili modernou školiacou technikou – dátový projektor, flip-chart, 2 prednáškové miestnosti, k dispozícií je pre účastníkov bezplatné pripojenie na wifi, písacie potreby, zápisníky, terasa ihneď pri parku, kuchynka, toalety. Ku každému školeniu a kurzu sú pre Vás pripravené odborne spracované pracovné materiály a vždy chutné občerstvenie a nápoje počas celého dňa. V ponuke máme aj bezlepkové občerstvenie, ktoré pre Vás radi po objednaní zabezpečíme. Záleží nám na Vašom komforte a spokojnosti a preto veríme, že školenia a kurzy, ktoré strávite s nami, budú pre Vás obohacujúcim a jedinečným zážitkom. ​ Tešíme sa na Vás!

Lektor:
JUDr. MARCELA MACOVÁ - odborná lektorka v oblasti ochrany osobných údajov a ich spracovania

Termíny kurzov

25.10.2017

Kontakt a miesto konania

Kontaktné údaje
Dana Oravcova
tel:
+421 903 242 *** zobraziť

mobil:
+421 908 690 *** zobraziť

email:
info@... zobraziť


Adresa
Ružinovská 40, školiace centrum AGENTÚRA APOLLO - Inštitút vzdelávania (novostavba CITY HOUSE), 82103 Bratislava

O organizátorovi

Kontaktné údaje
tel:
+421 903 242 *** zobraziť

mobil:
+421 903 242 *** zobraziť

email:
info@... zobraziť

web: www.agenturaapollo.sk

Adresa
AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.
Tri Vody II. č. 14, MALINOVO Zobraziť na mape

Hodnotenie kurzu

(hlasujte)