Detail kurzu

Ako zvýšiť mieru konverzie vďaka UX (User Experience)

Pricemania Academy

Popis kurzu

UX (skratka anglického User Experience) by sme v slovenčine mohli interpretovať ako užívateľský zážitok, užívateľská skúsenosť či správanie návšetvníka na webe. V súčasnosti je UX spájané najmä s dizajnovaním webov, z ktorých budú mať užívatelia, a teda potenciálni zákazníci čo najpozitívnejší zážitok.

PRE KOHO JE WORKSHOP URČENÝ?Workshop je určený pre začiatočníkov, ktorí sa chcú vzdelať v téme UX, ale aj pre pokročilejších, ktorí si chcú skompletizovať svoje znalosti. Primárne sa budeme sústrediť na e-commerce, takže vhodnými účastníkmi budú najmä:
  • manažéri e-shopov,
  • produktoví a projektoví manažéri,
  • marketingoví manažéri.


BONUS:

Každý účastník môže využiť bonus - KONZULTÁCIU ZDARMA (v trvaní 1 hod.) s mentorom Michalom kedykoľvek po absolvovaní školenia.

Obsah kurzu

ČOMU SA NA WORKSHOPE BUDEME VENOVAŤ?

Tento workshop je určený všetkým, ktorí sa chcú rýchlo zorientovať v téme UX. Doobeda sa budeme venovať primárne teórii, povieme si, čo to UX znamená, ako ho môžete využívať vo vašej firme a kde začať, predstavíme si UX dizajn proces, ale budeme mať aj otvorenú diskusiu na vyriešenie vašich konkrétnych problémov.

V poobedňajšej časti sa pozrieme bližšie na nástroje, aby ste hneď po workshope vedeli niektoré z UX techník zapojiť vo vašom pracovnom živote. Prejdeme si základy skicovania, povieme si niečo o nástrojoch, ktoré vám pomôžu sledovať, čo robí zákazník na vašom webe, ako môžete zorganizovať navigáciu a vyskúšame si A/B testovanie.
ČO SI Z WORKSHOPU ODNESIETE?Cieľom workshopu je porozumieť, prečo je UX dôležité pre vašu firmu a ako ho viete čo najrýchlejšie zapojiť do svojho projektu. Workshop bude interaktívny, takže budete mať príležitosť veľa sa pýtať a meniť jeho obsah podľa vašich predstáv.
Hodnotenie




Organizátor