Detail kurzu

Posvieťme si na DIGITÁLNY VZDELÁVACÍ OBSAH

e-learnmedia, s.r.o.

Popis kurzu

Srdečne Vás pozývame...
stráviť s nami príjemné popoludnie a pozrieť sa na rôzne podoby digitálneho vzdelávacieho obsahu. Príďte si na chvíľu oddýchnuť a inšpirovať sa, ako môžete inovovať Vaše firemné vzdelávanie.

Podujatie je určené pre HR manažérov, vzdelávačov a tvorcov e-learningových kurzov.

Viac informácií o podujatí nájdete: bit.ly/2zHFXhk

Obsah kurzu

Privítanie

Juraj Gabrhel, Co-Founder & CEO, e-learnmedia, s. r. o.

Prvé kroky pri tvorbe digitálneho vzdelávacieho obsahuZačať je vždy najťažšie. To isté platí aj pre tvorbu digitálnehovzdelávacieho obsahu. Povieme vám ako a prečo funguje metóda „Actionmapping“, ktorá vám pomôže spraviť prvé kroky aj pri tvorbe vašichelektronických kurzov.

Elena Urbanová, Senior Experience Designer, e-learnmedia, s.r. o.

Menej známi členovia rodiny Articulate 360 Storyline aRise sú vlajkové produkty spoločnosti Articulate. V balíku Articulate360 sa však nachádzajú aj menej známe, no rovnako prínosné nástroje, akosú Replay, Peek či Articulate Review. Spoločne sa pozrieme na to, akovyzerajú a v akých situáciách ich použiť.

Elena Urbanová, Senior Experience Designer, e-learnmedia, s.r. o.

Prestávka na kávu alebo čaj

Digitálny vzdelávací obsah a mäkké zručnosti? Ide to aj bezlektora! Posvieťte si s nami na e-learningové kurzy od spoločnostiCEGOS – svetového lídra pre digitálny vzdelávací obsah. Ukážeme vám,ako e-learningové kurzy vznikli, čím dokážu upútať a prečo uspeli naglobálnom aj na našom trhu. Uvidíte reálne ukážky a zistíte, ako sajednoducho dostanú až k vašim zamestnancom.

Dávid Križan, Sales manager, e-learnmedia, s. r. o.

Tvorba interaktívneho vzdelávacieho obsahu priamo v LMS TotaraLearn Ukážeme si možnosti, ako tvoriť interaktívny vzdelávacíobsah priamo v LMS. Predstavíme aj novinky Totara Learn 10 a plány preTotara Learn 11. Nezabudneme sa pozrieť aj na aktuálnu tému GDPR a ako sapripravuje Totara Learn v tejto oblasti.

František Stanček, Senior consultant, e-learnmedia, s. r. o.

Zhrnutie, networking a drink

Hodnotenie




Organizátor