Detail kurzu

Nehnuteľnosti vo vzťahu ku katastru 1 - oprava chýb v katastri (aktuálna judikatúra a prax)

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Online kurz sa uskutoční formou webinára. Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Začíname o 13.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 16:00 hod.

Webinár je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky.

Prístupové informácie a  prezentáciu, účastník získa, po prihlásení sa na webinár a uhradení zálohovej faktúry, 24 hodín pred začatím podujatia.

Zľava pri registrácii: dvaja a viac účastníkov z jednej spoločnosti - 10 % zľava z účastníckeho poplatku.

Lektorka: JUDr. Jana Dráčová: právnickú fakultu UPJŠ v Košiciach ukončila v roku 1984. Úspešne ukončenou rigoróznou skúškou získala v roku 1986 titul JUDr. Po absolvovaní čakateľskej praxe a justičnej skúšky vykonávala od roku 1987 funkciu sudkyne Mestského súdu v Košiciach. Od roku 1991 pôsobí ako advokátka. Počas prerušenia výkonu advokátskeho povolania zastávala aj funkciu riaditeľky legislatívnoprávneho odboru Úradu geodézie, kartografie a katastra Slovenskej republiky. Okrem advokácie sa venuje aj publikačnej a lektorskej činnosti, najmä v oblasti vecného, pozemkového a katastrálneho práva. Je autorkou lomentáru k Zákonu o katastri nehnuteľností a o zápise vlastníckych a iných práv k nehnuteľnostiam (Katastrálny zákon).

 

Vyberáme z Vašich dotazníkov alebo čo sa Vám na seminári najviac páčilo:


- odborná úroveň prednášajúcej, optimálny počet účastníkov,

- vysoká profesionalita lektorky, príjemné vystupovanie, zaujímavá téma,

- forma prednesu, spojenie teórie a praxe

- praktické príklady, upozornenia na vhodnú judikatúru, celkový prehľad,

- veľký obsah informácií, komplexné spracovanie témy,

Obsah kurzu

Lektorka vo svojej prezentácii zhrnie zásadné atribúty konania o oprave chýb v katastrálnom operáte, ktorého výsledkom nemôže byť vznik, zmena alebo zánik vlastníckeho alebo iného vecného práva konkrétneho subjektu v katastri nehnuteľností, keďže o uvedených otázkach môže rozhodovať výlučne súd a bližšie špecifikuje situácie z praxe, ktoré môžu byť predmetom konania o oprave chýb. Webinár je pripravený tak, aby bol praktický a v diskusii reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky, ktoré v predstihu uvítame.

Prístupové informácie a  prezentáciu, účastník získa, po prihlásení sa na webinár a uhradení zálohovej faktúry, 24 hodín pred začatím podujatia.

Cieľová skupina

Cieľová skupina:
Seminár je pripravený pre širokú právnickú verejnosť.
Hodnotenie




Organizátor