Detail kurzu

AYURVEDA - Škola ajurvédskej liečby jedlom 2. lekcia

Ing. Miroslav Maduda

Popis kurzu

Pozývame vás na druhú lekciu Školy ajurvédskej liečby jedlom, ktorá sa uskutoční 13.1.2018 v reš­taurácii Vegetarián na Zimnej 62 v Spišskej Novej Vsi o 9,30 hodine.

Na tomto, v poradí druhom stretnutí, sa budeme učiť ako vplýva strava na duchovnú a emocionálnu úroveň človeka a ako s tým pracovať, ktoré potraviny sú podľa ajurvédy superpotraviny a ako ich spracovať a užívať. Začneme podrobne rozoberať vplyv chutí na zdravie človeka a vlastnosti a použitie konkrétnych korenín pre liečbu jedlom. Naučíme sa základné recepty na prípravu ajurvédskeho liečivého jedla.

Po kurze dostane každý účastník skriptá z preberanej lekcie v digitálnej podobe a recepty z jedál, ktoré budeme pripravovať.

Vzdelávací modul Školy ajurvédskej liečby jedlom je vytvorený tak, že záujemci môžu navštevovať jednotlivé lekcie jednu za druhou a tak získať hlboké a komplexné vedomosti z ajurvédskej liečby jedlom, alebo si môžu vybrať len tie lekcie, ktoré ich svojim obsahom zaujímajú.

Tí, ktorí chcú absolvovať celý kompletný kurz ajurvédskej liečby jedlom a nevyhovuje im termín konkrétnej lekcie školy, môžu sa ho zúčastniť v inom termíne, v inom meste, kde práve prebieha.

Zatiaľ prebieha Škola ajurvédskej liečby jedlom v Spišskej Novej Vsi, v Liptovskom Hrádku a v Martine.

Vstupné na druhú lekciu je 25 Eur.

Cena zahŕňa kompletný ajurvédsky obed, digitálne skriptá z preberanej látky a podrobné recepty pripravovaných je­dál.

Hodnotenie




Organizátor