Detail kurzu

AYURVÉDA, AJURVEDA - škola praktickej ajurvédy

Ing. Miroslav Maduda

Popis kurzu

Škola praktickej ajurvédy vznikla ako odpoveď na požiadavky ľudí, ktorí ku mne chodia na diagnostiku a chcú získať základné praktické poznatky o ajurvéde v zrozumiteľnej a prijateľnej forme tak, aby ich okamžite mohli použiť v dennom živote pre seba a svojich blízkych.

Na základe týchto požiadaviek som zostavil výber tých najdôležitejších informácií z ajurvédy týkajúcich sa individuálnej ajurvédskej konštitúcie každého človeka, dôsledkov jej disharmónie a spôsobov jej opätovného privedenia do rovnováhy.

Takto zostavený projekt som najskôr testoval „naživo“ na seminároch v Žiline, Martine, Liptovskom Mikuláši, Levoči a Poprade.

Teraz som ho dal do výslednej podoby multimediálneho produktu s názvom „Škola praktickej ajurvédy“.

Produkt je určený ľuďom, ktorí sa chcú naučiť, ako si samostatne nastaviť trvalo udržateľnú rovnováhu pomocou životosprávy zohľadňujúcej individuálnu konštitúciu každého jednotlivca.

Z multimediálneho programu sa záujemci dozvedia, ako funguje v ľudskom tele päť prvkov, z ktorých sa skladá všetko vo vesmíre. Naučia sa, ako tieto prvky vytvárajú tri inteligencie, Vietor, Žlč a Sliz, ktoré určujú naše zdravie. Zistia, ako ich presne rozpoznať v ľudskom tele, čo spôsobuje ich disharmónia a ako opätovne nastaviť ich harmóniu, a tým zdravie a dlhovekosť pomocou stravy, byliniek, masáže…

Dozvedia sa tiež, ktoré potraviny sú vhodné pre konkrétnu konštitúciu a ako využiť časové rytmy prírody vo svoj prospech.

A ako funguje samotné vzdelávanie?

Ten, kto si kúpi digitálnu Školu praktickej ajurvédy, si vždy keď mu to časovo vyhovuje, samostatne prechádza kapitolu za kapitolou na svojom počítači a postupne tak získava potrebné informácie. Robí si poznámky a keď si preštuduje celú Školu, tak si so mnou dohodne termín v čase, ktorý mu vyhovuje. Pricestuje za mnou do Liptovského Hrádku a na individuálnom sedení si spolu zhrnieme naučené a vysvetlíme prípadné nejasnosti.

Potom každému klientovi stanovím pomocou ajurvédskej diagnostiky jeho konštitúciu, aby vedel, ako presne má naučené poznatky aplikovať priamo na seba.Na záver spoločne zostavíme výživové odporúčanie „na mieru“. To všetko je zahrnuté v cene Školy praktickej ajurvédy.

Cieľová skupina

Škola praktickej ajurvédy je určená všetkým ľuďom, ktorí chcú zobrať starostlivosť o zdravie do vlastných rúk.

Hodnotenie




Organizátor