Detail kurzu

Pocitový manažment

CeMS, s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom tréningu je využiť celý potenciál a zapracovať na svojom kariérnom a osobnostnom raste. Tréning je určený pre riadiacich pracovníkov, ktorý majú záujem zlepšiť svoje schopnosti a rozšíriť svoje poznatky v oblasti vedenia ľudí – leadershipu. Vyskúšajú využívať všetky aktuálne dostupné metódy, vedomosti a skúsenosti manažérov, ktorí takouto transformáciou prešli. Zostavili sme pre vás metodiku na základe myšlienok Davida R. Hawkinsa, ktorá je opísaná v prelomovej knihe „Moc verzus sila“. Metodika bola otestovaná v praxi na pôde vybranej bankovej inštitúcie s prevratnými výsledkami. Počas tréningu vás budeme pravidelne navigovať mimo komfortnú zónu, kde už naučené poučky manažmentu nestačia. Ste na takúto premenu naozaj pripravený?

Obsah kurzu

  • Vodcovstvo a typy vedúcich – vodcovstvo a štýl riadenia predurčuje výsledok ľudskej práce. Spolu prejdeme, aký je Váš preferovaný štýl vedenia ľudí a kedy je tento štýl nejefektívnejší. Mind mapping vs. energetická úroveň, efektivita riadenia ľudí, ktorá je z vás vidieť, počuť a cítiť. Energetická úroveň riadenia ukáže aké možnosti k riadeniu ľudí máte k dispozícii už teraz.
  • Charakteristika lídra – využívate celý potenciál? Silné a slabé stránky, ako s nimi narábate? Na čo sa zamerať? Pozrieme sa na to, ako Vás ovplyvňuje firemná kultúra, spôsob firemnej komunikácie a vzťahy vo Vašom okolí.
  • Ako sa cítite v rôznych úlohách lídra – pohľad na vaše správanie a čo vám reflektujú spolupracovníci? Sebapoznanie a sebauvedomenie ako cesta k efektívnemu riadeniu ľudských zdrojov. V prípadových štúdiách preveríte svoje rétorické, komunikačné a prezentačné zručnosti. Po následnej videoanalýze spolu navrhneme akčný plán na zlepšovanie riadenia.
  • Efektívna komunikácia a riešenie konfliktov v tíme – v prípadových štúdiách zistíte, či viete naozaj dobre počúvať, odpovedať, dávať a dostávať spätnú väzbu. Zistíte ako sa správne postaviť k chybám jednotlivcov a konfliktom na pracovisku.
  • Motivácia – čo Vás motivuje a ako vycítiť čo vlastne motivuje vašich spolupracovníkov? Dostanete odpoveď na otázku: Viem delegovať úlohy správne? Preveríme Vaše schopnosti rozumieť pocitom iných, porozumieť ich reči, cez potreby, túžby, slová, nevyslovené, ale vyslané informácie medzi riadkami.
  • Koučing, tútoring a mentoring – ako sa do tejto roly navliecť? Idete svojim spolupracovníkom naozaj príkladom? Dozviete sa, prečo podvedomie nikdy neklame a aké sú najmocnejšie nástroje vnímavého manažéra.
  • Intuícia manažéra – Mýtus? Tabu? Fikcia? Poukážeme na možnosti, ako a kedy intuíciu rozpoznať, využívať a neustále rozvíjať.

Kontaktná osoba


+421 911 280 995
cems@cems.sk

Hodnotenie




Organizátor