Detail kurzu

Ty na to máš! Potenciál z rôzneho uhlu pohľadu

topcoach.sk

Popis kurzu

Ak chcete lepšie vnímať svoj potenciál, naplánovať si jeho rozvoj, potom neváhajte a zúčastnite sa workshopu, ktorým pod vedením koučky Tatiany Trebatickej tiež pochopíte, na čo si dať pri ceste za úspechom pozor…

Obsah workshopu: Ochutnáte testy rôznej inteligencie Naučíte sa, na čo sa v súčasnosti sústrediť Dozviete sa viac, ako na blokátory Zapracujeme na vašich kariérnych cieľoch …a NAVIAC pre každého účastníka workshopu 1 hodina individuálneho koučingu zdarma!

Prečo sa workshopu zúčastniť: veľa ľudí nenachádza vo svojom zamestnaní pocit sebarealizácie – často to súvisí s ich nevyužitým či zatiaľ neobjaveným potenciálom.

Pre koho je workshop určený: možno aj vy rozmýšľate, ktorou cestou sa vydať na svojej kariérnej dráhe… Líder? Špecialista? Nezávislá pracovná dráha? Príďte, ak sa zaujímate o to, čo ďalej a na čom stavať. Ste samozrejme vítaní aj tí z vás, ktorí pracujú na ĽZ a s témou potenciálu len začínate a hľadáte inšpiráciu ako na to.

Ciele workshopu: podpora pri identifikácii možností ďalšieho pracovného/ka­riérneho rozvoja účastníkov workshopu.

Ako bude workshop prebiehať: interaktívnou formou.

Čas: 18:00–20:00

Miesto konania: Impact Hub Bratislava

Kapacita workshopu: kapacita je obmedzená na 12 miest.

Lektorka workshopu: Tatiana Trebatická, koučka a lektorka.

Tatiana Trebatická, MSc, ACC (ICF), osobný life kouč. Koučingom sa zaoberá od roku 2009, je spoločnosťou International Coach Federation medzinárodne certifikovaný kouč a spoločnosťou The Society of NLP medzinárodne certifikovaný NLP Master. Je tiež členom Slovenskej asociácie koučov. Tatiana má viac ako 20 rokov pracovných skúseností na manažérskych pozíciách v oblasti riadenia ľudských zdrojov vo veľkých nadnárodných spoločnostiach. Veľmi dobre preto rozumie svojim klientom, ktorí prichádzajú ku nej na koučing a hľadajú riešenia v oblastiach súvisiacich s kariérnym rozvojom, sebarealizáciou, vedením ľudí a ich motiváciou, resp. motiváciou vlastnou. Osobným krédom Tatiany je, že ľudia už majú v sebe všetky zdroje, ktoré potrebujú, aby dosiahli úspech. Svoju rolu kouča vníma ako podporu klienta tieto zdroje objaviť, uvedomiť si ich, posilniť alebo lepšie využiť.

topcoach.sk: tento workshop je súčasť konceptu topcoach.sk, ktorého cieľom je uľahčiť ľudom prístup k sebarozvoju na pravidelnej báze, a to prostredníctvom LeTalk-ov a workshopov s profesionálnymi koučmi a lektormi.

Tešíme sa na vás, tím topcoach.sk (info@topcoach.sk, 0914 703 900).

Obsah kurzu

  • Ochutnáte testy rôznej inteligencie
  • Naučíte sa, na čo sa v súčasnosti sústrediť
  • Dozviete sa viac, ako na blokátory
  • Zapracujeme na vašich kariérnych cieľoch

…a NAVIAC pre každého účastníka workshopu 1 hodina individuálneho koučingu zdarma!

Cieľová skupina

Možno aj vy rozmýšľate, ktorou cestou sa vydať na svojej kariérnej dráhe… Líder? Špecialista? Nezávislá pracovná dráha? Príďte, ak sa zaujímate o to, čo ďalej a na čom stavať. Ste samozrejme vítaní aj tí z vás, ktorí pracujú na ĽZ a s témou potenciálu len začínate a hľadáte inšpiráciu ako na to.

Hodnotenie




Organizátor