Detail kurzu

Základy účtovníctva - ZADARMO!

Agentúra JASPIS s.r.o.

Popis kurzu

Základy účtovníctva sú užitočným úvodom, ak sa chystáte na kurz Jednoduchého alebo Podvojného účtovníctva.

Kurz je bezplatný a nevyžadujeme žiadne poplatky (napr. za skriptá a podobne). Účasť na kurze tiež nie je podmienená prihlásením sa na iné platené kurzy.

Chystáte sa k nám na kurz Jednoduché alebo Podvojné účtovníctvo? Ak máte strach, že sa v záplave nových informácii stratíte, kurz Základy účtovníctva je praktický odrazový mostík k ďalším školeniam.

Obsah kurzu

Uvažujete, či si zvoliť účtovníctvo ako svoje budúce smerovanie? Na kurze sa zoznámite s úplnými základmi, ktoré neskôr môžete rozvíjať na ďalších kurzoch.

Naši lektori vám vysvetlia základné pravidlá účtovania, vystavovania účtovných dokladov a všetko spoja s príkladmi z praxe.

Vo vybraných mestách je zabezpečené bezplatné občerstvenie (káva a čaj).

Rozsah kurzu 5 vyučovacích hodín

Čo na kurze najviac páči doterajším absolventom? Tatiana Chrenková: "Kurz splnil moje očakávania a mám väčší prehľad v účtovníctve, sú mi jasnejšie pojmy a jednotlivé činnosti v účtovníctve. Oceňujem poskytnuté materiály, uvádzanie príkladov z každodenného života.”

Katarína Gálová: “Veľmi príjemná pani lektorka. Pri každej veci, o ktorej sme nemali ani šajnu uviedla príklad z praxe a riadne nám všetko vysvetlila.”

Soňa Michalková: “Prihlásila som sa, aby som si zopakovala účtovníctvo, v ktorom nemám praktické skúsenosti. Lektorka je milá, ochotná vysvetliť, vysvetľuje zrozumiteľne, dopĺňa príklady z praxe.”

Ostaňme v kontakte aj na Facebooku Pravidelne dokumentujeme atmosféru na kurzoch, ako to u nás vyzerá a čím Agentúra Jaspis práve žije.

Cieľová skupina

Ste úplný začiatočník a účtovníctvo je pre vás veľké sústo? Príďte k nám na kurz Základy účtovníctva úplne zadarmo. Presvedčíme aj vás, že účtovať sa naučí každý.

Kontaktná osoba

Ing. Nela Smandrová
+421 2/554 225 88
jaspis@jaspis.sk

Hodnotenie




Organizátor