Detail kurzu

INTERNÝ AUDÍTOR podľa noriem IFSv8 / BRCv9

SGS SLOVAKIA

Popis kurzu

Filozofiou školenia je odovzdať účastníkom vedomosti a zručnosti, ktoré im pomôžu fundovanejšie a efektívnejšie pracovať v oblasti systémov riadenia bezpečnosti potravín. Pričom nepôjde len o prednášky, ale aj o odovzdanie praktických rád a skúseností našimi odborníkmi, ktorí pôsobia pri certifikácii týchto systémov doma i v zahraničí.

INTERNATIONAL FOOD STANDARD - IFS predstavuje medzinárodnú normu pre potraviny, ktorá stanovuje požiadavky pre výrobcov privátnych značiek pre maloobchod. Tieto požiadavky sa u jednotlivých kupujúcich môžu výrazne líšiť, ale v podstate sú založené na nasledujúcej otázke: Je dodávateľ schopný dodávať bezpečný výrobok podľa špecifikácie a v súlade s platnou legislatívou? Účelom tejto normy je znížiť náklady a vniesť transparentnosť do celého dodávateľského reťazca. Certifikát IFS vyžadujú hlavne nemecké a francúzske obchodné reťazce.

BRC (British Retail Consortium) pre bezpečnosť potravín je medzinárodná norma ktorá má pomôcť maloobchodníkom zaručiť kvalitu a bezpečnosť potravín, ktoré predávajú. Certifikát BRC vyžadujú hlavne britské obchodné reťazce.

Obsah kurzu

RÁMCOVÝ PROGRAM

1. DEŇ

09.30 Prezentácia účastníkov
10.00 Požiadavky normy IFS v8
12.00 Obed
12.30 Požiadavky normy IFS v8
16.00 Záver 1.dňa

2.DEŇ

08.30 Prezentácia účastníkov
09.00 Požiadavky normy BRC v9
12.00 Obed
12.30 Požiadavky normy BRC v9, Záverečný test, Diskusia
14.30 Záver

Cieľová skupina

Školenie je určené predovšetkým pre pracovníkov potravinárskych podnikov, ktoré dodávajú svoje výrobky do obchodných reťazcov.

Certifikát Osvedčenie - INTERNÝ AUDÍTOR podľa normy IFS v7 / BRC v8 Poznámka k cene

cena zahŕňa: náklady na organizačné a odborné zabezpečenie kurzu, školiace materiály, vystavenie osvedčenia s 3-ročnou platnosťou v Sj a Aj, obed a občerstvenie počas školenia

Kontaktná osoba

Lenka Hrabčáková
+421 918 508 338
lenka.hrabcakova@sgs.com

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať