Detail kurzu

EXCEL pre začiatočníkov aj pokročilých

Akadémia vzdelávania Zvolen

Popis kurzu

Cieľom kurzu je naučiť účastníkov využívať čo najviac „možností“ ktoré SW Excel poskytuje

Požiadavky školenia je možné modifikovať podľa potrieb účastníkov

Obsah kurzu

Obsah: kurz Excel Žiar nad Hronom- od začiatočníka po pokročilého užívateľa:

30 hodín prezenčne a 10 hodín dištančne

S nami to dokážete. Mnoho ľudí nedostane prácu v dnešnej dobe práve preto, že neovláda program MS Excel. Aj zamestnaní majú často s práve s týmto programom najväčšie problémy. A pritom je riešenie veľmi jednoduché. Náš kurz Excel Žiar nad Hronom Vám prináša možnosť naučiť sa všetko čo potrebujete z Excelu vedieť pre úspešné zvládnutie prijímacieho pohovoru do zamestnania, pre kvalitnú, efektívnu a rýchlu prácu v zamestnaní ako všetko potrebné pre jednoduchšie podnikanie. Náš kurz je postavený na dlhoročných praktických skúsenostiach z prácou s MS Excel pri výbere zamestnancov pri samotnom zamestnaní ako aj pri podnikaní. Študujte v pohode a bez stresu a naučte sa využívať MS Excel vo svoj prospech pre svoj úspech.

Tento kurz je vhodný aj ako rekvalifikačný pre uchádzačov o zamestnanie a je možné ho absolvovať zadarmo prostredníctvom úradu práce. Ak chcete vedieť viac o tom ako sa dá vybaviť kurz preplatený úradom práce cez programy REPAS či KOMPAS+ pozrite si náš návod “Ako funguje REPAS a KOMPAS” alebo navštívte priamo stránku Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny SR k téme REPAS alebo KOMPAS+.

Osnova: Základné pojmy programu Microsoft Excel Nastavenie Microsoft Excel Formátovanie buniek Formátovanie tabuliek Vzorce (jednoduché aj pokročilé) Funkcie – výber najpoužívanejších funkcií v praxi Grafy Práca s rozsiahlymi tabuľkami Spracovanie údajov Tlač v Microsoft Excel Databázy v Microsoft Excel Prepojenie s MS Word, MS PowerPoint, spolupráca v skupine, exporty a importy Podmienené formátovanie Kontingenčné tabuľky – základy Zabezpečenie dokumentu

Cieľová skupina

všetci, ktorí potrebujú pracovať efektívne s excelom

Poznámka k cene

zľava pri platbe vopred - cena po zľave 165,-€, možnosť absolvovať aj prostredníctvom Úradu práce (REPAS, KOMPAS+)

Hodnotenie




Organizátor