Detail kurzu

Kurz UX/UI design - Interaktívne animácie a aplikácie (komplexný akreditovaný kurz) - Adobe XD, Animate

DIGITAL PRO s.r.o

Popis kurzu

Získajte komplexné vedomosti a zručnosti pri tvorbe interaktívneho a multimediálneho obsahu pre web, desktopy, obrazovky, TV aj mobilné zariadenia. Navrhnite funkčný prototyp aplikácie a predstavte ho klientovi. Vytvárajte interaktívne a multimediálne animácie a aplikácie. Spoznajte v praxi princípy a špecifíká interaktivity a naučte sa pripravovať multimédiá pre rôzne výstupy – na základe vašej špecifikácie a zamerania, napríklad webové reklamné bannery, interaktívne komponenty a aplikácie, animovanú grafiku, videosúbory vo full HD a 4K, interaktívne prezentácie a rôzny iný multimediálny obsah pre web, TV, počítače a mobilné zariadenia.

Obsah kurzu

TEORETICKÉ PREDMETY:

Úvod do počítačovej grafiky Základy grafického dizajnu Texty a typografia Farby Princípy webdizajnu a užívateľskej skúsenosti Princípy interaktívneho dizajnu a multimediálnych aplikácií Export pre web a mobilné zariadenia Publikovanie pre obrazovky (video)

SOFTVÉROVÉ KURZY

Adobe Animate I.+II.+III. - podrobný softvérový tréning, Adobe Photoshop START – základný softvérový tréning (online učebňa)

ZÁVEREČNÁ SKÚŠKA: Vedomostný test – požadovaná úspešnosť 75 % Obhajoba vytvorených projektov na praktickom výcviku Diskusia, záver

AKREDITÁCIA: Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu MŠ SR

FORMY VZDELÁVANIA: kombinovaná (prezenčne + online naživo + online dištančne)

Osnovy, podrobné info a aktuálne termíny nájdete na našom vzdelávacom portáli: www.digitaldesign.sk.

Kontakt: 0948 203 003

Cieľová skupina

navrhovanie a tvorba multimediálnych a interaktívnych aplikácií – webové reklamné bannery, interaktívne komponenty a aplikácie, animovaná grafika, interaktívne prezentácie, rôzny multimediálny obsah a pod.

Kurz je akreditovaný MŠ SR. Lektor: Jaroslav Verlík Cena kurzu: 498 EUR /možnosť absolvovať aj cez REPAS/ Info a podrobnosti: www.digitaldesign.sk.

Ak máte záujem, prihláste sa a zašleme vám emailom elektronické dokumenty vo forme vyplňovateľných PDF e-formulárov – prihláška, vstupný dotazník, organizačné pokyny a podrobnú osnovu.

VIAC INFO NA NAŠOM PORTÁLI DigitalDesign.sk https://www.digitaldesign.sk Inštitút digitálneho designu a multimédií KOMPLEXNÉ AKREDITOVANÉ KURZY GRAFIKY A DESIGNU: Kurz: Grafický design – Reklamná a propagačná grafika, Kurz: Webdesign a tvorba webstránok Kurz: Interaktívne animácie a aplikácie, Kurz: eLearning design

Certifikát Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu MŠ SR Poznámka k cene

Prezenčná výučba prebieha v učebni v Košiciach. Alebo možnosť absolvovať kurz formou LIVE (naživo online s lektorom) - viac info na www.mlearning.sk

Kontaktná osoba

Jaroslav Verlík
+421 948 203 003
info@digitaldesign.sk

Hodnotenie




Organizátor