Detail kurzu

Podvojné účtovníctvo

Agentúra JASPIS s.r.o.

Popis kurzu

Čo vás na kurze čaká?

Každý lektor si dáva záležať, aby teóriu preniesol do praxe. Na úvod sa zoznámite s legislatívou podvojného účtovníctva. Na príkladoch z praxe vám lektor ukáže účtovanie v jednotlivých účtovných triedach, vytvorenie závierky až po daňové priznanie právnických osôb.

Na záver kurzu si skúsite účtovanie na počítači v niektorom z programov (najčastejšie Pohoda, Money S3, Omega, Oberon, MRP).

Obsah kurzu

Detailný obsah kurzu:

  1. Zákon o účtovníctve
  2. Účtovanie v účtovej triede 0 – dlhodobý majetok
  3. Účtovanie v účtovej triede 1 – zásoby
  4. Účtovanie v účtovej triede 2 – finančné účty
  5. Účtovanie v účtovej triede 3 – zúčtovacie vzťahy
  6. Účtovanie v účtovej triede 4 – kapitálové účty
  7. Účtovanie v účtovej triede 5 – náklady
  8. Účtovanie v účtovej triede 6 – výnosy
  9. Závierkové účtovanie
  10. Daňové priznanie právnických osôb

Rozsah kurzu 80 vyučovacích hodín

Čo je zahrnuté v cene?

  • skriptá,
  • zošit a pero,
  • akreditované osvedčenie po absolvovaní kurzu,
  • neobmedzený prístup do zákazníckej zóny.

Všetky ostatné potrebné materiály a tlačivá si môžete stiahnuť zo zákazníckej zóny, kde neustále pribúdajú aktuálne verzie.

K najčerstvejším novinkám máte prístup aj po absolvovaní kurzu. Vo vybraných mestách je zabezpečené bezplatné občerstvenie (káva a čaj).

Po úspešnom absolvovaní kurzu „Podvojné účtovníctvo“ získate osvedčenie a ste pripravený samostatne účtovať.

Za príplatok 19 € vám vydáme osvedčenie aj v cudzom jazyku.

Čo sa na kurze najviac páči doterajším absolventom? Ing. Miloš Timko, Košice: "Množstvo príkladov a účtovných situácií z praxe, reálne prípady firiem, podložené fundovaným výkladom lektorky. Odporučil by som ho jednak pre tých, ktorí začínajú s podvojným účtovníctvom a aj pre tých, ktorí chcú získať väčšiu sebaistotu v účtovaní.”

Lenka Salnická: “Problematika bola vysvetlená ,,po lopate" a na priamych ukážkach. Lektor nám zodpovedal všetky otázky aj nad rámec tém.”

Filip Bubeník: “Výborné spojenie teórie s praktickými účtovnými príkladmi a ukážkou účtovného softwaru. Lektorom vysvetľoval zrozumiteľne doplnené o praktické skúsenosti.”

Ostaňme v kontakte aj na Facebooku Pravidelne dokumentujeme atmosféru na kurzoch, ako to u nás vyzerá a čím Agentúra Jaspis práve žije.

Cieľová skupina

Naučte sa viesť podvojné účtovníctvo, aj keď ste úplný začiatočník. Lektori si pripravili množstvo príkladov, s ktorými pochopíte pravidlá účtovania, naučíte sa vyplniť všetky tlačivá, doklady a daňové priznania k DPH a k dani z príjmov právnických osôb.

Už ste sa v minulosti s podvojným účtovníctvom stretli? Príďte si na kurz osviežiť vedomosti a zistiť, čo sa zmenilo v zákone. Náš kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR.

Kontaktná osoba

Ing. Nela Smandrová
+421 2/554 225 88
jaspis@jaspis.sk

Hodnotenie




Organizátor