Detail kurzu

Development a testing v Agilnom a Scrum tíme prakticky

GOPAS SR, a.s.

Popis kurzu

Chcete sa dozvedieť viac o agilných metódach a Scrum procese, XP a inžinierskych praktikách z pohľadu člena tímu? Kurz je zameraný na praktiky implementované v Agilných a Scrum tímoch z pohľadu vývoja a testovania produktu, a to v príkladoch a prakticky.

Behom času venovanému agilnému testovaniu sa zoznámime so základnými princípmi a odporúčanými praktikami pre testovanie v agilnom prostredí a zamyslíme sa nad myšlienkou, že agilné testovanie v sebe zahŕňa okrem iného aj posun vo vlastnom myslení a kultúre v tíme / firme. Budeme spoločne diskutovať, programovať a učiť sa špecifické postupy z XP (Extreme Programing), refaktorovanie, unit testovanie, TDD, BDD a ďalšie súvisiace praktiky. Nie je dôležité, aký SW vyvíjate, či aké technológie používate, ale vaša pripravenosť vnímať nové myšlienky, podnety a postupy. Na školenie si prineste svoj notebook s vaším obľúbeným editorom, či vývojárskym IDE.

Školenia vedú skúsení tréneri, ktorí sú certifikovaní svetovo najuznávanejšími certifikačnými autoritami so zameraním na Agilný prístup a Scrum proces. Sú školiteľmi americkej organizácie ICAgile a majú certifikácie od Scrum Alliance: CSM – Certified Scrum Master, CSPO – Certified Scrum Product Owner, a CSP – Certified Scrum Professional. </ P>

Cieľová skupina

Cieľová skupina je bližšie definovaná v kategórii Cieľ kurzu.

Kontaktná osoba

Klientský servis
+421 2/482 827 05
info@gopas.sk

Hodnotenie




Organizátor