Detail kurzu

Jednoduché účtovníctvo

Agentúra JASPIS s.r.o.

Popis kurzu

Akreditovaný kurz Jednoduché účtovníctvo je presne pre vás. Naši lektori pomocou praktických príkladov naučia viesť agendu jednoduchého účtovníctva aj úplných začiatočníkov. Skúsenejší si zopakujú svoje vedomosti a zistia, aké zmeny nastali v zákone či v účtovných dokladoch.

Čo vás na kurze čaká? Na úvod je potrebné poznať základné pravidlá stanovené zákonom. Lektor

Obsah kurzu

vám vysvetlí Zákon o účtovníctve, ako pracovať s účtovnými dokladmi. Naučí vás viesť jednotlivé účtovné knihy, spracovávať daňové doklady a pripraviť daňové priznania k DPH a k dani z príjmov fyzických osôb.

Všetci lektori majú dlhoročnú prax, preto vysvetľujú teóriu na praktických príkladoch, s ktorými sa za roky účtovania stretli.

Detailný obsah kurzu:

  1. Zákon o účtovníctve
  2. Účtovné doklady
  3. Majetok
  4. Pomocné knihy
  5. Peňažný denník
  6. Účtovné výkazy
  7. Leasing
  8. Daňové priznanie

Rozsah kurzu 25 vyučovacích hodín

Čo je zahrnuté v cene?

  • skriptá,
  • zošit a pero,
  • akreditované osvedčenie po absolvovaní kurzu,
  • neobmedzený prístup do zákazníckej zóny.

Všetky ostatné potrebné materiály a tlačivá si môžete stiahnuť zo zákazníckej zóny, kde neustále pribúdajú aktuálne verzie.

K najčerstvejším novinkám máte prístup aj po absolvovaní kurzu. Vo vybraných mestách je zabezpečené bezplatné občerstvenie (káva a čaj).

Po úspešnom absolvovaní kurzu „Jednoduché účtovníctvo“ získate akreditované osvedčenie a môžete ihneď samostatne spracovať kompletnú agendu jednoduchého účtovníctva.

Za príplatok 19 € vám vydáme osvedčenie aj v cudzom jazyku.

Čo na kurze najviac páči doterajším absolventom?

Blanka Murová: "Dozvedela som sa presne to, čo som potrebovala, aj mnoho ďalšieho naviac. Na všetko sme mali dostatok času a prešli sme si podrobne všetky témy.”

Jozef Formánek: “Kurz mal perfektný priebeh. Počas 3 dní som sa naučil viesť Jednoduché účtovníctvo v potrebnej miere, aj keď som sa predtým s účtovníctvom nikdy nestretol.”

Viera Šomšáková: “Kurz splnil moje očakávania, bola som prekvapená kávou, čajom, perom a zošitom. Som veľmi spokojná ako začiatočník, páčili sa mi prebraté veci z praxe.”

Ostaňme v kontakte aj na Facebooku Pravidelne dokumentujeme atmosféru na kurzoch, ako to u nás vyzerá a čím Agentúra Jaspis práve žije.

Na stiahnutie:Zákon o účtovníctve­Opatrenie Ministerstva financií SR

Cieľová skupina

Ste podnikateľ a trávite každý mesiac hodiny prípravou dokladov pre účtovníka? Ste živnostník, ktorý si účtuje reálne výdavky? Alebo zamestnanec, ktorý prichádza do styku s účtovnými dokladmi a má v nich zmätok?

Kontaktná osoba

Ing. Nela Smandrová
+421 2/554 225 88
jaspis@jaspis.sk

Hodnotenie




Organizátor