Detail kurzu

WORKSHOP v spolupráci s INCIEN: Ako vyriešiť problém s plastami a tvoriť menej odpadov?

TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

Získate komplexný prehľad o problematike odpadov, Cirkulárnej ekonomiky a Zero waste konceptu. Zničíte mýty o recyklácií a naučíte sa prečo a ako sa k životnému prostrediu správať lepšie v práci a aj v domácom prostredí.

Obsah kurzu

  • Cikulárna ekonomika a Zero Waste – Predstavenie problematiky odpadov, prečo sa to týka každého z nás a ako jednotlivci môžeme prispieť k zmene a ako systém. Odpady, Cirkulárna ekonomika, Zero waste koncept. Koncept Zero waste – spasí nás? – vieme dosiahnuť tento ideál? Môže kompostovať každý? Bioodpad.
  • Plasty – nutné zlo alebo výnimočný materiál. Kde nastala chyba a ako sa ju snažíme vyriešiť. Obaly alebo neobaly? Aké sú nové trendy a inovácie.
  • Mýty a pravdy o triedení.Vieme prečo triediť? Má to zmysel alebo všetko končí na skládke. Prečo jeden materiál sa recykluje a iný nie.
  • Kancel bez koša – Dá sa to? Ako na to, keď sa rozhodne zamestnávateľ spolu so zamestnancami znížiť produkciu odpadu v kancelárii na pracovisku.

Cieľová skupina

Workshop je vhodný pre všetkých pracovníkov firiem a organizácií, ktorí sa chcú dozvedieť viac o problematike životného prostredia zameraného na koncept ZERO WASTE a CIRKULÁRNEJ EKONOMIKY.

Kontaktná osoba

Ing. Gabriela Barzíková
+421 2/482 912 07
gabriela.barzikova@tuv-sud.sk

Hodnotenie




Organizátor