Detail kurzu

Kurz ASISTENT/KA MANAŽÉRA

Koruna Academy s. r. o.

Popis kurzu

Vo vzdelávacom programe pôjde o podrobné rozpracovanie problematiky sociálnej komunikácie a konkrétny návod ako komunikovať a aký spôsob správania uplatňovať voči rôznym typom klientov, s ktorými prichádzajú absolventi vzdelávania do kontaktu (napríklad palubné sprievodkyne, hostesky, asistentky riaditeľa a podobne).

V učebnom programe budú spojené dôkladné teoretické vedomosti s bohatými praktickými skúsenosťami v spoločenskej a klientsky orientovanej praxi. Kurz vedie renomovaná psychologička.

Každý absolvent kurzu získa certifikát.

Rozsah: 60 vyučovacích hodín

Termín: dohodou individuálne 2× do týždňa, pondelok a streda od 15:00 do 17:00.

Kurz je vhodný aj pre jednotlivca,ktorému vyhovuje individuálny tréning. Po dohode sa prispôsobime časovým možnostiam záujemcu. Kurz je možné absolvovať aj vo večerných hodinách po častiach v priebehu celého týždňa.

Obsah kurzu

Hlavným cieľom je osvojiť si jednotlivé komunikačné schopnosti (pozitívnu komunikáciu, kladenie otázok, aktívne počúvanie) vzhľadom k odlišným typom osobnosti a vyskúšať si ich v rámci praktických cvičení. Pozornosť venujeme aj základom telefónnej a emailovej komunikácie a organizácii práce, tj. základom time managementu.

V cene je zahrnuté občerstvenie, certifikát o absolvovaní.



Cieľová skupina

Tento kurz zabezpečujeme

  • pre firmy, spoločnosti,
  • pre individuálneho záujemcu/záujem­kyňu.
Certifikát Certifikát Poznámka k cene

Občerstvenie v cene

Kontaktná osoba



office@koruna-academy.com

Hodnotenie




Organizátor