Detail kurzu

KURZ PREŽITIA NA MORI A NA SÚŠI so skúseným inštruktorom z oblasti letectva

Koruna Academy s. r. o.

Popis kurzu

V dnešnom svete je cestovanie lietadlom samozrejmosťou, ste pripravený v prípade pristátia lietadla na vode alebo súši?Naučíme Vás čo robiť v prípade evakuácie, ako použiť záchrannú plávaciu vestu, ako nepodľahnúť panike ako premýšľať v krízovej situácii v tíme a bojovať až do konca.


Obsah kurzu

Vzdelávacia spoločnosť Koruna Academy, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti leteckej prepravy, Vás pozýva na jedinečný a výnimočný kurz, jediný na Slovensku.


Slovo prežiť môžeme definovať viacerými termínmi, ale podstata je rovnaká - zostať nažive, nepodľahnúť panike, premýšľať a bojovať až do konca. Váš tréning prežitia na vode bude podobný, ako príprava špeciálnych jednotiek a letcov, s ktorou sa stretávame v dokumentárnych filmoch, ktoré sú súčasťou ich výcviku a služby v ozbrojených zložkách a v tréningoch palubných sprievodcov. Naučíme Vás ako prežiť v nehostinných podmienkach na mori a ako využiť prírodu vo svoj prospech. Vyskúšate si skok do bazéna v originálnych záchranných vestách, ktoré v prípade núdzovej situácie používa letecká posádka, ale aj pasažieri v prípade tzv. ditchingu ( núdzového pristátia na vode).

Počet účastníkov max.10

Termín: individálne po dohode v prípade záujmu zo strany firiem alebo jednotlivcov

Trvanie kurzu: 4 hodiny ( prednáška - teoretická časť a praktický tréning v bazéne pod vedením skúsených inštruktorov)

Cieľová skupina

- pre dospelých a deti

- vhodné najmä pre firmy v rámci teambuildingových aktivít

- pre rodičov a deti

Miesto konania : praktický výcvik prebieha v bazéne,podľa dohody v   Bratislave, Prahe, Slovenská republika a zahraničie

Certifikát Certifikát o absolvovaní
Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať