Detail kurzu

Mzdy pre pokročilých

Agentúra JASPIS s.r.o.

Popis kurzu

Aby ste mali z kurzu maximum, je potrebné mať zvládnuté základné pojmy alebo byť absolventom nášho základného kurzu Mzdy a personalistika.

Čo vás na kurze čaká? Skôr, než sa pustíte do výpočtov rôznych špecifických prípadov, ktoré sa môžu pri vedení mzdovej agendy vyskytnúť, zopakujete si s lektormi základné pojmy. Kurz prebieha interaktívnou formou, preto akékoľvek otázky sú viac než vítané. Odborným garantom kurzu je obľúbená lektorka Martina Švaňová.

Obsah kurzu

Detailný obsah kurzu:

  1. Krátke zopakovanie základných mzdových pojmov
  2. Pomocné mzdové výpočty

priemerná mzda pri rôznych typoch mzdy
denný vymeriavací základ pri všetkých alternatívach vzniku nemocenského poistenia
výpočet pomernej časti dovolenky za kalendárny rok, dovolenky za odpracované dni, krátenie dovolenky 3. Výpočet mzdových položiek pri rôznych typoch mzdy

časová pri rôznom rozvrhnutí pracovného času
úkolová, podielová, zmiešaná, zmluvná, naturálna 4. Odvodové povinnosti – pracovný pomer

zamestnanec na pracovný pomer – aktívny vek
zamestnanec na pracovný pomer – starobný, invalidný, výsluhový dôchodok, zdravotne postihnutý zamestnanec 5. Odvodové povinnosti – dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru (pravidelný, nepravidelný príjem)

študent strednej školy
študent denného štúdia vysokej školy
pracovník v aktívnom veku
pracovník poberajúci starobný, invalidný, výsluhový dôchodok 6. Zdaňovanie závislej práce

nezdaniteľná časť základu dane, jej použitie
daňový bonus
zamestnanecká prémia (zistenie nároku a výpočet) 7. Exekučné zrážky (výpočet rôznych alternatív maximálnych exekučných zrážok) 8. Výkazníctvo

Rozsah kurzu 25 vyučovacích hodín

Čo je zahrnuté v cene?

  • skriptá,
  • zošit a pero,
  • neobmedzený prístup do zákazníckej zóny.

K najčerstvejším novinkám máte prístup aj po absolvovaní kurzu. Vo vybraných mestách je zabezpečené bezplatné občerstvenie (káva a čaj).

Čo na kurze najviac páči doterajším absolventom?

Henrieta Botková: "Problematika vysvetlená na konkrétnych príkladoch, vypĺňanie tlačív s vysvetlením, žiadne zbytočné preberanie teórie. Lektorka mala príjemný prístup, vysvetlenie exekúcií tak, aby to pochopil každý. Pozitívne hodnotím riešenie aktuálnej problematiky – dátové schránky, ktoré boli príjemným spestrením.”

Patrícia Mikulová: “Kurz splnil moje očakávania. Páčil sa mi prístup, špeciálne zameranie sa na problematiku, ktorú sme my ako klienti potrebovali pre zlepšenie v našich oboroch. Lektor pôsobil vzdelane, páčilo sa mi, že sa to netýkalo len miezd, ale bolo to „z každého rožku trošku“:).”

Ostaňme v kontakte aj na Facebooku Pravidelne vám prinášame novinky z účtovníctva a miezd, články plné praktických informácii, dokumentujeme atmosféru na kurzoch, ako to u nás vyzerá a čím Agentúra Jaspis práve žije.

Cieľová skupina

Máte už s mzdami a personalistikou skúsenosti, no túžite byť vo svojej práci lepší? Rezervujte si miesto na kurze pre pokročilých mzdových účtovníkov, kde sa pozrieme na náročnejšie problémy pri vedení mzdovej agendy.

Kontaktná osoba

Ing. Nela Smandrová
+421 2/554 225 88
jaspis@jaspis.sk

Hodnotenie




Organizátor