Detail kurzu

Popis kurzu

Kurz je určený pre právnikov a podnikových poradcov pôsobiacich na medzinárodnej úrovni, ktorí chcú zlepšiť svoje komunikačné zručnosti v anglickom jazyku.

Obsah kurzu

Všetky lekcie sú založené na právnom kontexte a rozširujú váš aktívny slovník špecifických právnych termínov. Kľúčové oblasti, na ktoré sa zameriavate počas celého kurzu, sú:

Prax v písaní činností – vrátane písania rád, vypracovanie konkrétnych klauzúl a zmlúv. Hovoriť s klientmi – rozvíjať jasné a silné komunikačné schopnosti a ako zmeniť svoj „tón“ a „zaregistrovať sa“. Riešenie problémov – pochopenie / analýza obchodných a zmluvných materiálov a príprava a doručenie ústnej prezentácie o konkrétnej obchodnej transakcii. Možné okruhy tém sú napr.: The Practice of Law, Company Law, Contract Law (contract formation; contract remedies; assignment and third-party rights), Employment Law, Intellectual Property, Negotiable Instruments, Secured Transactions, Competition Law a i.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre právnikov a podnikových poradcov pôsobiacich na  medzinárodnej úrovni, ktorí chcú zlepšiť svoje komunikačné zručnosti v anglickom jazyku. 

Kontaktná osoba

Mgr. Emília Farkašová
+421 2 5787 3532
emilia.farkasova@nbs.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať