Detail kurzu

Myšlienkový wellness:Mentálne techniky zamerané na zvládanie stresu

Inštitút bankového vzdelávania NBS, n.o.

Popis kurzu

Všimli ste si, že Vaše myšlienky ovplyvňujú aj Vaše prežívanie? Viete správne reagovať na myšlienky, ktoré sa Vám víria v hlave? Vedieť uvoľniť myšlienky a zbavovať sa obmedzujúcich a limitujúcich presvedčení prináša plné využitie potenciálu. To má za následok väčšiu ľahkosť, nadhľad a kvalitu, ktoré vkladáme do toho, čo robíme. Vyskúšajte náš „myšlienkový wellness“ a osvojte si techniky na zvládanie stresu.

Obsah kurzu

Denne naše myšlienky ovplyvňujú naše prežívanie. Správne reagovať a interpretovať myšlienky nám umožňuje plne využiť náš skrytý potenciál. Zvyšuje sa tak kvalita odvedenej práce. Zámerom 1-dňového zážitkového workshopu je sprostredkovať účastníkom jednoduché a účinné mentálne techniky, ako si aj v záťaži udržať chuť proaktívne konať a nepodliehať stresu. Účastníci si urobia energetický audit na zistenie únikov energie, ktorú potrebujú na udržiavanie rovnováhy. Vypracujú si stratégiu na to, aby sa pravidelne starali o svoju pohodu a vďaka tomu lepšie zvládali povinnosti.

OBSAH:

  • Ako nestratiť pod vplyvom stresu a tlaku iskru.
  • Budovanie emočnej aj mentálnej odolnosti, flexibility a stability.
  • Praktické nástroje na vysporiadanie sa s krízovými situáciami.
  • Metódy psychohygieny na udržiavanie sa v optimálnej výkonnosti.

Cieľová skupina

Workshop je určený všetkým , ktorí chcú na sebe pracovať. Naučiť sa ovládať svoje myšlienky,a zvýšiť svoju osobnú produktivitu. Pristupovať k riešeniu vecí s nadhľadom a osvojiť si techniky na zvládania stresu. Maximálny počet účastníkov v skupine je 12.

Kontaktná osoba

Mgr. Vladimíra Lauko Jacková
+421 2/578 735 32
vladimira.jackova@nbs.sk

Hodnotenie




Organizátor