Detail kurzu

Ako žiť a neprežívať

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Fráza, ktorá sa ľahšie povie, ako realizuje. Z každej strany vidíme, ako vo svete mladí ľudia cestujú a týmto koníčkom sa aj živia, prispievaním na sociálne siete. Poznáte to, nazývajú sa influenceri, či už vo svete módy alebo práve cestovania.

Každý z nás má určité sny, očakávania od života, no nie vždy má odvahu dané veci aj plniť. Ak chcete byť plnohodnotným človekom a mať zo svojho života radosť a nevnímať len jeho starosti, mali by ste predovšetkým začať „byť“. A to znamená, vnímať mnohé krásne detaily, ktoré nám každodenne unikajú, no práve tie nám robia život krajším.

Buďte sami sebou a užívajte si každý moment, ktorý vám jednotlivé dni ponúkajú. Naučte sa byť a nie len prežívať, aby bol váš život skutočne plnohodnotný.

Na workshope si povieme ako bojovať so strachom, ktorý nám bráni v tvorení zmien. Ukážeme si, že zmien sa netreba báť pretože môže ísť o veci, ktoré by nás mohli oslobodiť a naopak naštartovať náš život správnym smerom.

Tešíme sa na Vás na workshope:Ako žiť a neprežívať Dňa 03.10.2019, 18:00 – 20:30 hod. na ulici Mierová 56, Bratislava – Ružinov Cena kurzu je 21 € s DPH. Prihláste sa cez web, na info@powercoaching.sk alebo volajte na 0948 168 011.

Kontaktná osoba

Power Coaching s.r.o.
+421 948 168 011
info@powercoaching.sk

Hodnotenie




Organizátor