Detail kurzu

LeTalk | Dušan Matuška: Hodnotový networking (interaktívna prednáška)

topcoach.sk

Popis kurzu

Cieľom prednášky je zlepšiť vaše schopnosti v nadväzovaní nových kontaktov a stať sa hodnotným partnerom do diskusie, osvojiť si jednoduché tipy a triky pre úspešné absolvovanie networkingových akcií a nadobudnuté poznatky si rovno vyskúšať v praxi. Cieľom je tiež pomôcť alebo poradiť aspoň jednému ďalšiemu spoluúčastníkovi prednášky, a tým si rozšíriť svoju sieť.

Obsah kurzu

“Tvoj príjem je určený tým, koľkým ľuďom poslúžiš a ako dobre im poslúžiš.” Poďme zmeniť pohľad na networking z bezcieľneho rozširovanie svojej siete na poskytovanie hodnoty a prepájanie svojich kontaktov medzi sebou. Ako pristupovať k networkingovým akciám? Čomu sa vyhnúť a naopak, čo určite nezabudnúť? Ako znásobiť svoju hodnotu a byť tým, ktorého budú ľudia kontaktovať so žiadosťou o pomoc? Bez pevných väzieb sa dnes ťažko buduje úspešné podnikanie alebo kariéra. Sme sociálne tvory a potrebujeme tvoriť silné a hodnotné vzťahy. Tie o úspechu či neúspechu často rozhodnú viac ako talent alebo technické zručnosti. Príďte si osvojiť tipy a triky z oblasti networkingu, rozšíriť svoju sieť kontaktov a aplikovať poznatky rovno do praxe. Investícia do vzdelania v oblasti networkingu sa vám vie vrátiť 100-násobne.

Čo sa na prednáške dozviete:

  • Ako sa dnes pozeráme na networking? Čo funguje a čo nie?
  • Na čo si dať pozor na networkigových akciách a ako z nich vyťažiť maximum?
  • Ako rozprúdiť tok hodnoty vo svojej sieti kontaktov?
  • Tipy a triky na networkingové akcie.
  • Ako sa pozerať na svoje kontakty a ako im prinášať hodnotu dlhodobo?
  • Nástroje na manažovanie svojej siete.
  • Praktické cvičenia na osvojenie poznatkov a aplikovanie do praxe.

Čo sa na prednáške naučíte: Osvojíte si základné komunikačné techniky a prístupy k rozširovaniu svojej siete. Naučíte sa, ako zmeniť zameranie a svoj cieľ na networkingových akciách. Pochopíte, prečo je dôležité nechať rozprávať toho druhého. Zistíte, ako efektívne poskytovať druhým hodnotu. Naučíte sa, ako si kategorizovať svoje kontakty.

Kto vás bude prednáškou sprevádzať: Dušan Matuška sa v oblasti vzdelávania pohybuje od svojich 18 rokov. Od svojich 20 rokov ako medzinárodný AIESEC tréner a facilitátor školil trénerské a prezentačné zručnosti na konferenciách vo viacerých krajinách Európy (Litva, Švajčiarsko, Belgicko, Rakúsko, Portugalsko, atď.). V tomto čase sa stal aj prvým konzultantom na Slovensku pre českú spoločnosť GrowJob (autori knihy Konec Prokrastinace). Bol niekoľko rokov členom rečníckeho klubu, Slovenskí Toastmasters, v rámci ktorého sa mu podarilo vyhrať stredoeurópsku súťaž v pripravených prejavoch. V apríli 2019 spolu s ďalšími trénermi školil v Bratislave počas 3 dní prezentačné zručnosti pre Google Developer Experts z 23 krajín sveta. Pravidelne moderuje podujatia v Bratislave, prednáša na stredných a vysokých školách a venuje sa školeniu v oblasti prezentačných zručností, digitálnych mien a základov podnikania (je spoluzakladateľ spoločnosti OCTAGO).

Interaktívna prednáška potrvá 1,5 hodiny, pričom môže byť predĺžená o 30 min. v rámci Q&A. Cena vstupenky online cez Tickpo a Eventbrite je 10€, na mieste 12€. Kapacita je obmedzená na 40 účastníkov. Mediálni partneri: Meeto, Startitup, Greventan.

Cieľová skupina

Prednáška je určená pre ľudí, ktorí budujú alebo plánujú budovať svoje podnikanie; pre “executives”, ktorí chcú kariérne rásť vo svojej oblasti; pre mladých profesionálov, ktorí naberajú skúsenosti z rôznych pracovných sfér; pre freelancerov a ľudí, ktorých práca sa odvíja od ich osobného brandu a self marketingu. No a samozrejme pre všetkých, ktorí radi chodia na networkingové akcie a chcú sa v networkingu o niečo zlepšiť.

Poznámka k cene

Cena vstupenky online cez Tickpo a Eventbrite je 10€, na mieste bude 12€.

Hodnotenie




Organizátor