Detail kurzu

Kurz MICROBLADING Brow

Margret Academy s.r.o.

Popis kurzu

Učebné priestory sú chránené GERMICÍDNÝM ŽIARIČOM /používané v zdravotníckych zariadeniach, operačných sálach,.../, ktorý dezinfikuje priestor (ničí vírusy, baktérie, ...)

Microblading je veľmi presná, semi-permanentná forma kozmetického tetovania.

Toto technikou vás naučíme vytvoriť chĺpky v obočí na nerozoznanie od vašich vlastných.

Vykonáva sa ručným nástrojom ktorý pripomína pero. Toto pero má na konci jednorazovú čepieľku zloženú z viacerých drobných ihličiek.

Pri vyhľadávaní informácii o microbladingu narazíte na názvy: vláskovanie, chĺpkovanie, čiarkovanie, 3D obočie, Sof Tap, mikrovlásková technika. V podstate stále hovoríme o tom istom, a to o vkladaní pigmentu pomocou ručného pera a imitovaní prirodzeného rastu chĺpkov.

Učebné priestory sú chránené GERMICÍDNÝM ŽIARIČOM /používané v zdravotníckych zariadeniach, operačných sálach,.../, ktorý dezinfikuje priestor (ničí vírusy, baktérie, ...)

Termíny kurzov sa menia každým dňom, pre upresnenie aktuálnych termínoch vás poprosíme kontaktovať nás, radi vám nájdeme, pre vás vhodný voľný termín. 


Obsah kurzu

Ponúkame dôkladne vypracovanú metodiku kurzu permanentného make upu, plne vybavené školiace priestory. Získate informácie o stavbe a fyziológií kože z hľadiska permanentného make upu, nebezpečie porušenia celistvosti kože, bezpečnostné a hygienické zásady pri aplikácii permanentného make upu, technologické postupy a techniky vpravovania mikropigmentov do pokožky, spoznanie tetovacích pigmentov, tvárová a farebná typológia, indikácie a kontraindikácie pri permanentnom make upe, hygiena pracoviska, osobná hygiena a mnoho ďalších. Kurzisti najprv trénujú na umelých figurínach a následne na vlastných modeloch, je možné model z našej strany zabezpečiť. Nie je nutné si priniesť svoj prístroj na permanentný make up.

Profesionálne prístroje si budete môcť u nás zakúpiť, ako sa s nimi aj dôkladne zoznámiť, taktiež si u nás môžte zakúpiť všetok tovar (mikropigmenty, anestetika, ihly, čepieľky, dezinfekčné prípravky, atď.)

Kurzy sú vždy s malým počtom účastníkov, aby sa každému absolventovi dalo venovať individuálnym prístupom.

Cieľová skupina

Kurzy sú vhodné pre úplných začiatočníkov aj pre pokročilých.

Po úspešnom ukončení kurzu získate Osvedčenie (možnosť originálu Osvedčenie vo viacerých jazykoch)

Certifikát Získate Certifikát o úspešnom ukončení kurzu (možnosť originálu Osvedčenie vo viacerých jazykoch) Poznámka k cene

Cena je za viac ako jednu techniku.

Hodnotenie




Organizátor