Kurz: KUCHÁR

Popis kurzu

Absolvent bude mať komplex odborných poznatkov a zručností nevyhnutných k výkonu povolania kuchára a čašníka

Cieľom je naučiť absolventov aplikovať v praxi:

  • ekonomiku a organizáciu reštauračného stravovania
  • psychológiu obsluhy a predaja
  • hospodárske výpočty prípravy jedál
  • najnovšie poznatky o výžive
  • technologické postupy prípravy jedál
  • zásady obsluhy a stolovania
  • základné poznatky z etikety, spôsoby jednania, správania a vystupovania



Obsah kurzu

Učebný plán: Ekonomika a organizácia reštauračného stravovania Zariadenie a vybavenie prevádzkární Hospodárske výpočty Potraviny a zásady správnej výživy Psychológia obsluhy a predaja Technológia prípravy jedál Stolovanie Záverečná skúška



Cieľová skupina

  • záujemcovia (zamestnaní alebo nezamestnaní), ktorí sa chcú uplatniť v profesii kuchár alebo čašník
  • záujemcovia o rozšírenie kvalifikácie v danom odbore
  • pre tých, ktorí chcú začať podnikať ako SZČO v reštauračných a pohostinských službách, v cestovnom ruchu a turizme



Certifikát

Certifikát platný v Európskej únii.



Poznámka k cene

Zlava pri praxi vo Vašom zariadení



Kontaktná osoba

Mgr. Izabela Sýkorová
+421 907 761 043
manager@beautyschool.sk


Organizátor





Ďalšie termíny kurzu

Termín Cena