Detail kurzu

Kurz manikúry VaV - manikér/manikérka (prirodzené, gélové a akrylové nechty) - Prešovský kraj

VaV Akademy, s.r.o.

Popis kurzu

Chcete sa stať odborníkom v oblasti manikúry? Zdokonaľte sa v tom, čo vás baví a napĺňa. Získajte všetky zručnosti v priebehu akreditovaného kurzu vo VaV a certifikát, ktorý je potrebný pre prácu alebo podnikanie v tejto oblasti. Splňte si svoj sen vo VaV Akademy – vyberte si KVALITU a osvedčené vzdelávanie aj s praxou. Tešíme sa na vás!

⇒ cieľom kurzu je odborne vyškoliť záujemcov o prácu manikéra/manikérky tak, aby nadobudli teoretické a praktické zručnosti pre úspešný výkon tohto povolania

⇒ vzdelávací program Manikér, akreditovaný Ministerstvom školstva,vedy, výskumu a športu SR v rozsahu 284 hod., pozostáva z 3 modulov:

  • Starostlivosť o ruky a prirodzené nechty
  • Nechtová modelácia UV gélom
  • Nechtová modelácia akrylom

⇒ pre získanie úplnej kvalifikácie a pre otvorenie živnosti v oblasti manikérskych služieb je potrebné absolvovanie všetkých troch modulov.

Garantujeme:

  • skúsených lektorov s dlhoročnou praxou
  • kvalitné vzdelávacie priestory
  • študijné materiály zdarma

⇒ VaV TIP: Ste evidovaný/á na úrade práce? Neplaťte za svoj kurz a absolvujte ho úplne ZADARMO. Požiadajte svoj ÚPSVaR o preplatenie kurzu cez projekt RE-PAS čím skôr. Viac sa dozviete na webstránke vavakademy.sk alebo na linke VaV Akademy: 0948 996 639.

⇒ Kompletnú ponuku Kurzov krásy VaV nájdete TU: http://www.vavakademy.sk/kurzy-krasy

Obsah kurzu

⇒ rozsah kurzu je 284 hodín

Starostlivosť o ruky a prirodzené nechty

⇒ základy ortopédie a dermatológie

⇒ pracovné nástroje a prípravky využívané pri manikérskej práci

⇒ masáže rúk, relaxačné či parafínové zábaly

⇒ možnosti a postupy práce pri suchej i mokrej manikúre, postupy liečby rôznych ochorení

⇒ trendy pri lakovaní nechtov i nechtovom dizajne

Nechtová modelácia UV gélom

⇒ techniky modelovania nechtov gélom: aplikácia gélu, postup správneho pílovania, záverečná modelácia, dopĺňanie a úprava gélových nechtov a pod.

⇒ postupy nail artu a ich kreatívna aplikácia: lakovanie, farebné glitre, kamienky, lepky, farebné gély, stamping, painting (maľovanie akrylovými farbami)

⇒ materiály a pracovné nástroje, používané pri ošetrovaní prirodzených nechtov, ich modelovaní a lakovaní

Nechtová modelácia akrylom

⇒ techniky modelovania nechtov akrylom: aplikácia akrylu, francúzska manikúra, aplikácia akrylu na šablónu, dopĺňanie a úprava akrylových nechtov a pod.

⇒ postupy nail artu a ich kreatívna aplikácia: lakovanie, farebné glitre, kamienky, lepky, painting (maľovanie akrylovými farbami), 3D akryl zdobenie, glitrové akrylové nechty, akrylové kvietky

⇒ prípravky na poškodené prirodzené nechty, materiály a pracovné nástroje používané v manikúre pri lakovaní a modelovaní nechtov

Cieľová skupina

⇒ všetci, ktorí sa chcú uplatniť v kozmetických a manikérskych salónoch ⇒ záujemcovia, ktoré sa chcú manikúre venovať samostatne

⇒ pre prihlásenie sa do kurzu nie sú potrebné žiadne vstupné vedomosti ani skúsenosti

Poznámka k cene

Kurz ZADARMO (preplatený úradom práce) cez projekt RE-PAS. Pre samoplatcov cena už od 599 € po využití zliav - základná cena kurzu 749 €. Možnosť splátok bez navýšenia.

Kontaktná osoba


+421 948 956 787
info@vav.sk

Hodnotenie




Organizátor